Connect with us

ALL MEDIA

Irina Gologan şi-a înveselit garderoba cu o mulţime de eşarfe colorate (galerie foto)

Published

on

 

Şi-a dorit foarte mult să facă plajă în miezul iernii şi astfel a descoperit o ţară care a fascinat-o, pur şi simplu. Irina Gologan, frumoasa corespondentă a Ştirilor Pro Tv a petrecut o săptâmână în Dubai şi a mărturisit că a fost impresionată de serviciile impecabile, de obiceiurile celor de acolo şi de toate locurile vizitate. „Mi-a plăcut la nebunie ca seară de seară să merg la pas pe străzi, cu toate că acolo puţini sunt cei care merg pe jos. Multe lumini, clădiri impresionante prin dimensiune şi opulenţă. Am reuşit să văd şi latura mai puţin luxoasă a Dubaiului şi anume zona unde sunt amplasate piaţa de aur şi piaţa de mirodenii. Am mai vizitat şi Heritage Village, un fel de muzeu care vrea să reproducă istoria Dubaiului. Interesant este că acolo încă mai locuiesc oameni în nişte căsuţe cu pereţi de piatră, aşezate direct pe pământ. Toţi sunt foarte drăguţi, iar unii chiar ne-au invitat înăuntru pentru o şedinţă foto”, a povestit Irina.

Tot în Dubai, prin bunăvoinţa unui localnic, ştirista a fost transformată într-o arăboaică veritabilă. „Am fost curioasă să văd cum îmi stă cu văl pe cap şi am rugat pe cineva dintr-un magazin să mă aranjeze pentru o fotografie. După ce m-a îmbrobodit, mi-a zis că aş putea fi oricând confundată cu o arăboaică şi că dacă iese cu mine pe stradă sigur o sa primească nişte cămile în schimbul meu”, îşi aminteşte amuzată Irina. Extrem de încântată a fost în momentul în care a cunoscut mulţi români, angajaţi în cluburi pe poziţii foarte bune. „Asta m-a făcut să mă simt extrem de mândră pentru că am văzut că suntem apreciaţi într-un loc care nu are nimic în comun cu România şi tradiţiile noastre de aici”, a declarat ştirista.

Din această vacanţă, Irina s-a întors cu o mulţime de eşarfe colorate, cu un tatuaj cu hena şi cu dorinţa se a se întoarce cât mai curând acolo.

Lasa un comentariu aici!

Click to comment

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ALL MEDIA

GALA PREMIILOR RADAR DE MEDIA va fi transmisa in direct, joi, ora 21!

Published

on

 

Cel mai mare evenimt media al anului, Gala Premiilor RADAR DE MEDIA 2018 va avea loc, joi, 22 noiembrie, in direct de la ora 21. Transmisia se poate vedea live pe radardemedia.ro, Youtube si Facebook.

Se vor acorda premiile votate de catre publicul cititor dar si o serie de premii speciale. 

Ne vedem joi!

 

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

ALL MEDIA

PREMIILE RADAR DE MEDIA 2018: Voteaza-ti aici favoritii! Cand va avea loc Gala?

Published

on

 

Gala Premiilor RADAR DE MEDIA 2018, va avea loc, joi 22 noiembrie, la Ambasad’Or Events.

Ceremonia de decernare a trofeelor va fi transmisa in direct incepand cu ora 20:45. Transmisiunea se vede live pe radardemedia.ro, youtube si facebook.

 

Votarea pentru desemnarea castigatorilor se inchide in data de 12 noiembrie, pana atunci puteti sa va votati favoritii aici:

 

STOP VOT!

Castigatorii vor fi anuntati pe 22 noiembrie, ora 21, in direct pe radardemedia.ro, youtube si facebook.

 

Regulament si calendar competitie, aici!

GDPR: Prin exprimarea optiunii de vot, radardemedia.ro nu colecteaza date cu caracter personal! Regulament si calendar competitie, aici!

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

ALL MEDIA

Postul de radio Digi FM a aniversat 3 ani de existenta!

Published

on

Foto Credit: DIGI
 

Ca în fiecare an, de la prima emisie și până acum, echipa matinalului Digi FM, adică Bogdan Miu, Cătălin Striblea, Beatrice Ghiciov și Bogdan Ciuclaru a primit, la aniversarea a 3 ani, vizită binecunoscutului artist: SMILEY.

Păstrând obiceiul, acesta a adus un tort după chipul și asemănarea radioului cu cea mai mare acoperire privată din România, promițând din nou, că o să vină și la aniversarea de 4 ani.

Baloane, artificii, știri cu vești aniversare, cadouri pentru ascultători, super prăjituri și muzică, așa cum numai la Digi FM se poate auzi. Într-o atmosfera de petrecere, întreaga echipă, alături de toți colegii din trust, s-a bucurat de cadourile primite și de prezența lui Smiley, care s-a simțit fix ca „Acasă”. Mai mult decât atât, după ce au ieșit din matinal, Cătălin Striblea și Andrei Maria aka Smiley, au realizat împreună încă o ediție de succes a emisiunii „Oameni de Colecție”.

La 3 ani de la lansare, Digi FM își propune să păstreze tonul prietenos pe care l-a menținut în toată această perioada, să nu întârzie niciodată cu știrile din 30 în 30 de minute și să fie mereu acolo unde contează pentru „Ca să știi.”

Mulțumim tare, Smiley și LA MULȚI ANI, DIGI FM!

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading
Advertisement
Advertisement Https://Www.Autodoc24.RO

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Trending