Connect with us

Emisiuni

Irina îi declară lui Smiley: ”Ești încântător, e greu să reziști, te ajută fața!”, mâine, la Vocea României!

Published

on

Foto Credit: PRO TV

Bucuria muzicii se va simți din plin vinerea aceasta pe scena Vocea României, de la 20:30, în cea de-a șaptea rundă de audiții pe nevăzute. Vocile concurenților și modul original în care cântă vor ridica publicul și antrenorii în picioare și vor da curs unor reacții și replici savuroase.

Tudor, Irina, Andra și Smiley au o discuție intresantă cu fetița unei concurente și fac totul pentru a o cuceri pe ea prima, și prin ea și pe mama ei. Cei patru îi cântă, îi spun povești, Tudor o lasă să stea pe locul lui, iar el pleaca în public, însă în cele din urmă reușesc să o încurce. Dacă la început micuța știa care sunt favoriții ei, în cele din urmă începe să-i placă pe toți.

După ce una dintre concurentele ei preferate alege să meargă în echipa Smiley, Irina îi spune colegului ei: ”Smiley, eu cred că tu trebuie să-ți pui o pungă pe cap, pentru că tu nu vezi că atragi toate fetele mișto în echipa ta?! Ai și atuul ăsta, ești încântător, e greu să reziști. Nu trebuie să muncești atât de mult, că te ajută fața. De fapt, te ajută vibe-ul.”. Iar Andra o aprobă.

Antrenorii trec de la argumente vorbite la cele cântate și fac improvizație muzicală pentru un concurent pe care și-l doresc cu ardoare în echipele lor. Care sunt versurile pe care aceștia le vor folosi și ce reacții vor stârni ele atât în rândul celor prezenți în sală, cât și pentru participant, vedem mâine seară, de la 20:30.

Tot vinerea aceasta, Tudor luptă cu Andra pentru o concurentă cu un timbru vocal incredibil, iar în ajutorul lui sar Irina și Smiley, care au un discurs similar cu al colegului lor în încercarea de a o convinge pe cea de pe scenă să-i aleagă echipa.

Mâine, spectacolul continuă la Vocea României cu o ediție de colecție!

 

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending