Connect with us

EVENTS

Irina-Margareta Nistor găzduiește Marea Noapte a Filmului!

Gala Premiilor Oscar 2022, LIVE în limba română, pe VOYO.

Published

on

Foto Credit: PRO TV
Reclame

Irina-Margareta Nistor va fi gazda celui mai important eveniment cinematografic la nivel mondial, Gala Premiilor Oscar 2022, transmis în exclusivitate de VOYO, duminică, 28 martie, de la ora 03:00.

Oameni din întreaga lume așteaptă în fiecare an decernarea celor mai importante premii din industria filmului și show-ul grandios de prezentare. Este un moment unic, în care cele mai bune filme, cei mai buni actori și specialiști din domeniul cinematografic sunt premiați pentru operele lor. Gala va avea loc la Dolby Theatre din Hollywood, Los Angeles, California, iar VOYO este singura platformă online din România unde poate fi urmărită integral. 

„Voi fi cu voi pe VOYO, live, în noaptea albă a Oscarurilor, în care vom călători printre emoții cinematografice. Vom afla ce actori, filme și specialiști din industrie vor fi premiați, ce actori ar fi meritat să fie nominalizați, ce producții au fost nedreptățite, lista titlurilor care merită văzute, secrete bine păzite ale vedetelor de top și previziunile pentru pariori”, a spus Irina-Margareta Nistor, interpret de film.

VOYO va transmite, în exclusivitate, Gala Premiilor Oscar cu audio original, în limba engleză, dar și varianta comentată live, în limba română, de Irina-Margareta Nistor, care va aduce urmăritorii mai aproape de întregul fenomen internaţional.

Advertisement

Va fi un eveniment de neratat atât pentru iubitorii de filme, cât și pentru cei care vor să se bucure de un spectacol unic și vor să vadă cum se scrie istoria cinematografiei. Pe 28 martie, de la 3 dimineața, trăiește emoția unei seri eveniment. Simți magia celei de-a 94-a ediție a Premiilor Academiei Americane de Film, LIVE, pe VOYO. 

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending