Connect with us

Emisiuni

Irina-Margareta Nistor, invitată duminică la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

Irina-Margareta Nistor a dublat până la 3 000 de filme, devenind cea mai recunoscută voce din România,

Published

on

Foto Credit: KANAL D

Irina-Margareta Nistor, celebrul critic de film român, este invitată duminica aceasta, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”, emisiune difuzată de la ora 22:30, la Kanal D.

Cu o voce inconfundabilă, Irina-Margareta Nistor a dublat până la 3 000 de filme, devenind cea mai recunoscută voce din România, dar și unul dintre cei mai apreciați critici în materie de producții cinematografice.

Robert Moscalu, dezvăluiri după eliminarea Andreei Moromete de la Survivor România 2023: “Am vorbit cu ea și m-a șocat”

              Irina-Margareta Nistor s-a născut în 1957, la un an după ce Televiziunea Română începea să emită; iar 23 de ani mai târziu, destinul o ducea în studiourile TVR, acolo unde a lucrat, în timpul regimului comunist, ca translator. Celebrul critic de film român reprezintă a cincea generație de intelectuali din familia sa.  

Vă place vocea dumneavoastră?”, “Când <la naiba> nu e de ajuns?”, “Ce ați da pentru o iubire ca-n filme?”, “V-ați păcălit vreodată singură?”, “Țineți la critică?”, “Cât de afurisită sunteți?”, “Poate schimba lumea un film?”, acestea sunt doar câteva dintre întrebările care-i vor fi adresate criticului de film Irina-Margareta Nistor, invitată duminică, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”.

Dacă este mulțumită de cum <s-a scris scenariul> vieții sale sau dacă privește vreodată înapoi, “cu manie”, telespectatorii pot afla duminică, 14 mai, de la ora 22:30, în cadrul unei ediții de colecție a emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”, difuzată la Kanal D.

Facebook Comments Box
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Rochii
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending