luni, februarie 26, 2024

PUBLICITATE@RADARDEMEDIA.RO

More
  AcasăA-Z NEWSIrina Radu, la sefia TVR: Vreau să vă asigur că voi depune...

  Irina Radu, la sefia TVR: Vreau să vă asigur că voi depune toate eforturile pentru ca SRTV să redevină ce a fost

  Irina Radu, de câteva ore votată de Parlament ca Preşedinte Director General TVR, a transmis de puţin timp un mesaj intern, către colegii şi subordonaţii săi, de împăciuire între taberele în conflict şi de încredere într-o posibilă reabilitare a instituţiei, informeaza Mediafax.

  „Televiziune publică are începând de astăzi o conducere legitimă. Vreau să vă asigur că voi depune toate eforturile pentru ca SRTV să redevină ce a fost – o televiziune respectată şi iubită de public. Pentru a se întâmpla acest lucru avem nevoie de încredere unii în alţii, de discernământ, de capacitatea de a alege adevărul de minciună şi manipulare şi de a pune televiziunea înaintea intereselor personale. În acest scop vom începe de săptămâna viitoare întâlniri cu toate colectivele şi structurile din SRTV pentru a prezenta situaţia şi intenţiile.

  Dacă am reuşit noi, împreună, să trecem cu bine de ultimele 7 luni, cele mai grele din istoria instituţiei, este clar că avem toate şansele să facem lucruri importante aici. Pentru tot sprijinul, vă mulţumesc! Iar pentru cei care încă au dubii, îmi propun să-i conving că bunele intenţii şi corectitudinea mă vor ghida şi acum, ca în toţi cei 25 de ani carieră în televiziune. Le mulţumesc totodată colegilor din Consiliul de Administraţie şi sper că vom reuşi împreună să alegem cele mai bune soluţii. Vor fi soluţii pentru viitorul nostrum, viitor care, fără voi, colegii mei, cei mai serioşi, valoroşi şi talentaţi nu ar avea sens. Aşa că, să pornim la drum cu încredere, împreună! Irina Radu.”

   

  Redactia Radar de Media

  Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

  Redactia Radar de Media
  Redactia Radar de Mediahttps://www.radardemedia.ro
  Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro
  ARTICOLE SIMILARE

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  - Advertisment -spot_img

  Articole recente