Connect with us

ALL MEDIA

Irina Radu, la sefia TVR: Vreau să vă asigur că voi depune toate eforturile pentru ca SRTV să redevină ce a fost

IRINA RADU: “Televiziune publică are începând de astăzi o conducere legitimă. Vreau să vă asigur că voi depune toate eforturile pentru ca SRTV să redevină ce a fost – o televiziune respectată şi iubită de public. Pentru a se întâmpla acest lucru avem nevoie de încredere unii în alţii, de discernământ, de capacitatea de a alege adevărul de minciună şi manipulare şi de a pune televiziunea înaintea intereselor personale. În acest scop vom începe de săptămâna viitoare întâlniri cu toate colectivele şi structurile din SRTV pentru a prezenta situaţia şi intenţiile.

Foto Credit: TVR

Published

on

Irina Radu, de câteva ore votată de Parlament ca Preşedinte Director General TVR, a transmis de puţin timp un mesaj intern, către colegii şi subordonaţii săi, de împăciuire între taberele în conflict şi de încredere într-o posibilă reabilitare a instituţiei, informeaza Mediafax.

“Televiziune publică are începând de astăzi o conducere legitimă. Vreau să vă asigur că voi depune toate eforturile pentru ca SRTV să redevină ce a fost – o televiziune respectată şi iubită de public. Pentru a se întâmpla acest lucru avem nevoie de încredere unii în alţii, de discernământ, de capacitatea de a alege adevărul de minciună şi manipulare şi de a pune televiziunea înaintea intereselor personale. În acest scop vom începe de săptămâna viitoare întâlniri cu toate colectivele şi structurile din SRTV pentru a prezenta situaţia şi intenţiile.

Dacă am reuşit noi, împreună, să trecem cu bine de ultimele 7 luni, cele mai grele din istoria instituţiei, este clar că avem toate şansele să facem lucruri importante aici. Pentru tot sprijinul, vă mulţumesc! Iar pentru cei care încă au dubii, îmi propun să-i conving că bunele intenţii şi corectitudinea mă vor ghida şi acum, ca în toţi cei 25 de ani carieră în televiziune. Le mulţumesc totodată colegilor din Consiliul de Administraţie şi sper că vom reuşi împreună să alegem cele mai bune soluţii. Vor fi soluţii pentru viitorul nostrum, viitor care, fără voi, colegii mei, cei mai serioşi, valoroşi şi talentaţi nu ar avea sens. Aşa că, să pornim la drum cu încredere, împreună! Irina Radu.”

 

Comentarii

comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

MENIU

pentru sufletul tau