Irina Radu: Televiziunea Română va da în judecată postul Realitatea TV. Sesizare şi la CNA!

0
696
IRINA RADU

Irina Radu,preşedinte al TVR,declară într-un o scrisoare internă că va acţiona în instanţă Realitatea TV şi că a sesizat CNA pentru declanşarea unei campanii de denigrare a TVR, după ce conducerea postului public a hotărât să nu mai difuzeze un interviu cu premierul Dacian Cioloş la “Viaţa Satului”, informeaza Mediafax.

 

Irina Radu, preşedinte al TVR, afirmă că Realitatea TV a declanşat o adevărată campanie împotriva TVR şi împotriva unor angajaţi ai postului public, după ce TVR a decis să nu mai permită Realitatea TV să preia semnalul pentru transmiterea paradei de Ziua Naţională.

TVR a oferit semnal celorlalte televiziuni private, dar nu postului Realitatea TV, din cauza afirmaţiilor denigratoare difuzate pe post la adresa TVR, în cazul interviului cu Dacian Cioloş, conform declaraţiilor jurnalistului Rareş Bogdan, realizatorul emisiunii “Jocuri de putere”.

“În ultimele zile, un post de ştiri numit Realitatea TV a declanşat o adevărată campanie împotriva televiziunii noastre şi împotriva unora dintre noi.”, declară Irina Radu într-o scrisoare internă trimisă angajaţilor.

“Reacţia celor de la Realitatea după refuzul nostru de a le oferi semnalul tv la 1 Decembrie mi s-a părut de un tupeu fantastic şi ne-a arătat cum sunt mulţi învăţaţi să dea în TVR, să jignească TVR, să umilească angajaţii şi apoi tot ei să urle că nu sunt ajutaţi. Ajutor înseamnă parteneriat şi respect. Ni s-a părut normal să nu ne mai lăsăm tăvăliţi şi apoi folosiţi”, adaugă Irina Radu, şefa TVR.

 

De asemenea, Irina Radu precizează că a sesizat Consiliul Naţional al Audiovizualului şi că va da în judecată postul de televiziune Realitatea TV.

 

Comentează aici: