Connect with us

Muzica

Irina Rimes ne cântă despre iubire în „Sarea de pe rană”

Published

on

            Irina Rimes a lansat de curând un nou single „Sarea de pe rană”, însoţit de un videoclip care a reuşit în mai puţin de două zile să adune peste trei sute de mii de vizualizări. Piesa care încheie albumul „Cosmos” a urcat repede în trending, ocupând în prezent locul al 14-lea şi continuă să cucerească inimile fanilor.

            Cântecul este unul sensibil cu un sound care sigur va cuceri radioul. Artista ne cântă despre despărţire şi o iubire pierdută. Amintirea dragostei şi lacrimile nu pot să dispară atât de uşor, poate doar cu o ţigară şi un vin care „să topească sarea de pe rană”. Vocea Irinei se potriveşte perfect acestei piese scrise de Andrei Bănică și Alex Cotoi, iar Florin Burlacu și Ștefan Comănescu au fost responsabili de producţia noului videoclip.

Protagonista se plimbă pe plajă, într-un decor care ne face să ne fie dor de mare. O mare mai degrabă nostalgică, liniştită care parcă înţelege sentimentele artistei. Datorită efectului de oglindă, ea nu pare să fie singură, iar videoclipul prezintă şi versurile noii piese. Lansarea vine după o săptămână de când Irina ne-a cântat despre „Băiatul meu frumos”, o altă melodie din repertoriul ei care s-a bucurat de succes.

Dacă nu aţi făcut-o deja, aici puteţi asculta „Sarea de pe rană” şi pentru cei mai noi dintre fani, nu strică câteva detalii despre cariera uneia dintre cele mai populare şi creative artiste din România. Irina Rimes vine din Republica Moldova şi pe lângă abilităţile vocale, ea şi scrie muzică. Artista în vârstă de 28 de ani şi-a compus multe dintre cântecele care au ajuns adevărate hit-uri, dar a scris şi pentru alţi artişti. Andra, Antonia sau Alina Eremia sunt doar câteva nume sonore ale scenei, cu care Irina a colaborat în calitate de compozitor.

Dar să nu uităm de featuring-uri alături de trupa Taxi, The Motans şi cel mai recent, cu băieţii de la Carla’s Dreams pentru single-ul „3 Inimi”. Finalista de la concursul „Fabrica de staruri” a cucerit publicul şi topurile din ţară cu piese ca „Visele”, „Bolnavi amândoi” sau „Nu ştii tu să fii bărbat”. Irina Rimes este şi parte din juriul cunoscutei emisiuni „Vocea României” de la PRO TV. În plus, pentru că este o artistă completă şi complexă, Irina acordă atenţie stilului vestimentar, care este unicat, de multe ori cu influenţe lolita.

 

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending