Connect with us

A-Z NEWS

Irinel Columbeanu a sesizat CNA-ul în cazul "Sex oral – Acces Direct"

Published

on

Reclame

Consiliul National al Audiovizualului a amendat postul Antena 1 cu 30.000 de mii de lei,  pentru o editie a emisiunii „Acces Direct” , difuzata saptaman trecuta la Antena 1.

Madalin Ionescu si invitatii au dezbatut pe marginea unor fotografii si filmulete in care se presupunea ca apare sotia miliardarului, Monica Columbeanu.

In respectivele fotografii cu conotatii sexuale era prezenta o tanara cu parul lung facand sex oral, dezbaterea a ajuns la concluzia ca in fotografii era Monica Columbeanu.

Irinel Columbeanu a fost prezent in sedinta CNA de astazi unde a avut parte la randul sau de mustruluiala membrilor Consiliului, in ideea ca, expunandu-si viata privata, a contribuit la fenomenul in care „vedetele” sunt terfelite public, la TV si in tabloide, titreaza Hotnews.ro

CNA a decis ca postul a incalcat legislatia privind dreptul persoanelor la propria imagine si la viata privata. Membrii Consiliului au atras, insa, atentia ca sotii Columbeanu insisi au contribuit la situatia in care asemenea atacuri se petrec la TV.

Am venit aici pentru a acuza fabricantii de stiri. Sub acoperamantul unei asa-zise farse, sotiei mele i-a fost aratat un dosar de divort care ar fi fost depus in dimineata zilei respective (…) Vom asista in curand la persoane publice carora, de dragul ratingului, sa li se prezinte vesti de genul ca i-a murit fratele, numai sa se vada reactia lor si sa fie degustata de public”, a explicat Irinel Columbeanu.
Sotul lui Moni a cerut amenda maxima „pentru un post de televiziune care-si permite sa terfeleasca niste oameni care nu au nicio vina”.

Membrii CNA au declarat ca postul trebuie sanctionat, dar nu s-au lasat impresionati de luarea de pozitie a lui Irinel Columbeanu.

[youtube gTyU8K0hCpo&feature=related]

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending