Irinel Columbeanu vine la “40 de întrebări cu Denise Rifai”! - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Emisiuni

Irinel Columbeanu vine la “40 de întrebări cu Denise Rifai”!

Published

on

Omul de afaceri Irinel Columbeanu vine marți, 15 decembrie la “40 de întrebări cu Denise Rifai”, emisiune difuzată de la ora 23:00, la Kanal D! Controversatul om de afaceri, a cărui avere era estimată, în trecut, la zeci de milioane de euro și a cărui viață s-a desfășurat, de cele mai multe ori, pe prima pagină a tabloidelor, va face lumină în ceea ce privește viața personală, dar și asupra presupuselor motive care l-au proiectat în afara clasamentelor cu bogații României.

 

 

Aflat, de-a lungul anilor, în atenția presei, atât prin prisma relațiilor cu personaje mondene, cât și prin expunerea divorțului de Monica Gabor, Irinel Columbeanu s-a aflat în ultima perioadă într-un con de umbră. Dispariția din peisajul monden a omului de afaceri a fost pusă de presă și pe seama falimentului, odată cu pierderea domeniului de la Izvorani.

 

Așa cum prevede regulamentul emisiunii, Irinel Columbeanu va avea la dispoziție 2 minute să răspundă la fiecare dintre cele 40 de întrebări adresate de către Denise Rifai, în ediția de marți a emisiunii difuzate la Kanal D.

 

“Cum ați putut pierde 150 de milioane de Euro ?, “V-ați găsit alinarea în pastile și alcool ?”, “V-a iubit Monica Columbeanu ?”, “Plecarea Irinei în SUA este eșecul vieții dumneavoastră ?”, “Este astăzi Irinel Columbeanu un om învins ?”, sunt doar câteva dintre întrebările tăioase adresate celebrului om de afaceri în ediția de marți seară a emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”, difuzată la ora 23:00, numai la Kanal D!

Advertisement

 

 

 

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement

IN Trending