Connect with us

Business

ISO 14001 plaseaza firma ta pe orbita vizibilitatii !

Published

on

Orice firma isi doreste sa devina un adevarat nod de retea sociala si sa aiba multe parteneriate cu colaboratori de incredere. Globalizarea presupune stabilirea de relatii economice cu firme aflate peste hotare fiindca granitele dintre state pot fi usor trecute, in special in spatiul european.

Pentru ca firma ta sa fie vizibila este nevoie de cateva strategii cheie, cum ar fi:

-capacitatea de comunicare in limbi straine. Este o dovada de inteligenta si respect sa ii vorbesti colaboratorului in limba lui

-competente digitale si specialisti de prestigiu in it, care sa puna la punct site-ul oficial al firmei. Mediul onlie a devenit la fel de important, daca nu mai important la nivelul contactelor, decat cel fizic. Penuria de timp conduce omul modern catre internet, care il ajuta sa treaca instant peste mari si tari, fara sa se deplaseze, stand comod acasa sau la birou. Internetul ajuta la economisirea resurselor fiindca exista firme care isi desfasoara activitatea prin intermediul lui consumand mult mai putina energie electrica si apa in acest mod. O firma cu multi angajati inseamna punerea la dispozie a unor spatii de birouri, toalete.

-onestitate fata de proprii angajati, fata de toti beneficiarii si trecerea securitatii personale si a mediului pe primul plan, iar pentru asta obtine ISO 14001 !

Acest document eliberat de firma Certificareiso.ro este girantul tau in relatiile cu alte firme, cu statul, cu institutii care iti asigura accesul la fonduri europene. Sa nu crezi ca documentul il obtii fara sa fii consiliat si ajutat sa rezolvi problemele din firma ta, fiindca in orice familie, organizatie, companie sau unitate de productie acestea exista, iar negarea lor nu reprezinta o solutie.

Certificarea iso 14 001 este calea ta catre perfectiune incepand din interior si continuand cu relatiile economice in care vei fi implicat si cu politica fata de mediu pe care o adopti si o respecti, in calitate de manager. In toate tarile civilizate accesul in topul celor mai bune firme de profil este facilitat de acest document valoros, care urmareste:

-mediul de lucru de la firma. Oamenii trebuie sa se simta in siguranta si sa fie tratati cu maxima omenie de catre angajator. Multe firme si companii au inteles asta si organizeaza team bulding-uri, puncte de odihna si divertisment la locul de munca, iar salariatii isi iau o pauza si se duc acolo de cate ori au nevoie. Cu cat li se acorda mai multa incredere oamenilor, cu atat se straduiesc sa fie demni de ea, adica sa nu crezi ca vor sta numai in pauze, ci se vor stradui sa faca totul la inaltime, fiindca au o piscina la serviciu, un bar cu ceai, sucuri si cafea la discretie, o sala de sport. Personalul va fi mult mai constiincios, daca va fi premiat la indeplinirea planului si motivat prin excursii, vouchere, premii in obiecte.

-economisirea de resurse. Salariatii pot fi educati cu rabdare sa: stinga luminile, sa inchida apa, sa consume cat mai putina hartie.

Este prioritar sa protejam tot ceea ce avem si se poate acest lucru. De pilda nu ar trebui sa ne grabim sa imprimam toate documentele existente in format electronic stiind cat de mult ne costa taierea padurilor.

Advertisement

-diminuarea pana la anulare a poluarii mediului. Este timpul sa investesti in echipamente care filtreaza si purifica, daca lasi pete in apa si toxine in aer!

-perfectionarea procesului de productie. Motiveaza specialistii sa obtina produse de calitate premium cu consum diminuat de materii prime si cu nivel de poluare cat mai redus.

-securizarea datelor personale si a informatiilor. Oamenii trebuie sa fie siguri 100% ca datele lor de contact nu vor ajunge cunoscute si in afara unitatii in care lucreaza, ca pot vorbi la telefon cu omologii lor de la firmele partenere fara teama.

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending