Istoria ATV-urilor Can Am Bombardier - RADAR DE MEDIA
Connect with us

UTILE

Istoria ATV-urilor Can Am Bombardier

Published

on

5@radardemedia.ro@atv can am

A fost odată. Așa încep toate poveștile frumoase, scrise cu atenție în zeci de rânduri, așezate strategic pentru a crea magia, de a zugrăvi povestea ce merită spusă mai departe către generații. Totul a început când adversarul alb de temut avea să fie cucerit. 1937. La orizont era ea, zăpada, măreață și imaculată. Artistul Joseph-Armand Bombardier, avea să patenteze primul vehicul capabil să se deplaseze prin zăpadă. Covorul alb a fost cucerit, brăzdat de aventurieri. Istoria ne-a adus un nou sport, snowmobilul. Provocările au continuat peste ani, cu tradiție și pasiune pentru inovație.

Creativ, implicat și focusat pe calitate Bombardier a căutat ani la rând noi frontiere, gata de a fi cucerite. Bombardier Recreational Products are în palmares astăzi vehicule diverse ce străbat valurile înspumate sau crestele înghețate, dunele de nisip auriu sau potecile sălbatice montane. La cârma unui Bombardier ai parte de experiențe fabuloase.

Fie că ești amator sau un pasionat de aventură nu poți refuza o experiență la manșa unui atv can am. Bombardier este lider în piața de vehicule cu două locuri. Can-Am OutLander nu oferă doar fiabilitate, ci și performanță greu de egalat de competiție. Fie că privim încrezători la modelul Max DPS, XT sau North Edition, fiecare atv can-am OutLander are ascuns sub capotă un motor Rotax Twin, suspensii moderne, servodirecție electronică, jante de aluminiu și alte dotări premium oferite standard. Calitate ireproșabilă și performanțe remarcabile pentru orice exigență.

Modelele de top ale acestui an au ca vedetă motorizarea Rotax 1000, V-Twin, ce dezvoltă o putere între 80 și 90 de cai pe cilindreea cu o capacitate de 976 cc. Motorul fiabil are asigurată răcirea cu lichid și admisie de aer modificată. Cutia de viteze CVT în cinci trepte împreună cu tracțiunea selectabilă 2WD/4WD cu diferențial blocant față Visco-4Lok și servo-directia Tri-Mode Dynamic Power Steering (DPS) asigură o manevrabilitate excelentă în orice condiții.

Drumul accidentat din fața ta este ușor de cucerit. Orice atv Bombardier can-am din această gamă are suspensii pe față cu braț dublu tip A, suspensii pe spate TTI independente și amortizoare QS3. Frânarea este sigură și eficientă prin intermediul frânelor pe discuri ventilate față-spate. Roțile generoase sunt așezate pe jante de aluminiu de 14 inch.

Toate aceste dotări performante sunt protejate generos de un scut central din aluminiu și bare de protecție. Pilotul are la îndemână un ghidon lat din aluminiu cu apărători pentru mâini, afișaje digitale pentru viteze, turație, kilometraj, nivel combustibil, treapte de viteză sau tracțiune folosită, ceas, indicatori trip & ore, priză tip brichetă în banchetă. Siguranța este completată de sistemul antifurt D.E.S.S.

Orice ATV Can Am Bombardier performant beneficiază de inovația Visco-4Lok pentru a ieși victorios din noroi. În modul de tracțiune 2 Wheel diferențialul din față nu este activat, iar puterea este transferată numai pe roțile din spate. În modul de tracțiune 4 Wheel visco-cuplajul este activat și puterea este transferată integral pe toate cele patru roți. Pe roțile din față distribuția puterii este împărțită în funcție de tracțiunea fiecărei roți. Orice ATV Can Am alegi nu uita că acest tip de vehicul se poate conduce cu carnet categoria B.

Comentarii

comments

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending