Îți imaginezi, Machine Mission creează. Ce înseamnă CNC ? - RADAR DE MEDIA
Connect with us

UTILE

Îți imaginezi, Machine Mission creează. Ce înseamnă CNC ?

Published

on

            Machine Mission este un atelier de prelucrare CNC care poate oferi și consultanță creativă încă din stadiul 0 al proiectului.

 

Ce este CNC ? Un router CNC (Comandă Numerică Computerizată) este practic un strung modern foarte precis care prelucrează prin frezare CNC o gamă variată de materiale. El este conectat la un echipament de comandă numerică ce are la bază un calculator și permite realizarea unor obiecte complexe care necesită un grad mare de precizie.

 

Idee – Prototip – Implementare

Cu experiență extinsă pe designul de produs, echipa Machine Mission și-a propus să fie alături de clienți pe întregul parcurs al proiectului. Cu alte cuvinte, începând de la prima schiță, Machine Mission evaluează gradul de complexitate al designului și materialele propuse, contribuind cu îmbunătățiri dacă e cazul. Mai departe, poate prelucra rapid un prototip prin CNC, astfel că orice produs unicat sau în serie poate fi verificat înainte de implementarea finală.

Prelucrarea propriu-zisă este caracterizată în primul rând prin precizie. Utilajul CNC de la Machine Mission lucrează în 3 axe, fiind pregătit să execute obiecte cu geometrii complexe în 2D sau 3D de diferite dimensiuni. Un element prelucrat poate atinge o dimensiune de 2400*1400*400 mm, însă prin metodele potrivite de îmbinare, dimensiunea totală a unei piese poate fi mai mare.

 

În cazul în care produsul are nevoie de montaj și asamblare, specialiștii Machine Mission sunt pregătiți să ofere servicii complete.

Advertisement

De ce Machine Mission

Pasiunea pentru designul de produs face din Machine Mission un partener pe măsură. Echipa este deschisă la idei originale și își propune să aducă implementarea lor aproape de perfecțiune. De la panouri decorative până la obiecte de mobilier multifuncționale, specialiștii Machine Mission sunt gata pentru orice provocare de design sau materiale.

 

Atelierul Machine Mission este online pe www.mcnc.ro si in Curtea de Arges, str. Industriei nr. 17A.

 

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement

IN Trending