Connect with us

ENTERTAINMENT

Iubire la final de săptămână. Artiștii care ne aduc povești de dragoste, puse pe muzică

Published

on

Foto credit : Roton Music
Prima săptămână din august se încheie pe ritmurile aduse de Avany, Claudette, Roy, KYANU, Jasper Creed și Troymer. Artiștii Kontor ne introduc în povești de dragoste și ne plimbă prin stări, sentimente și aspirații.  Fie că vorbim de o poveste ajunsă la final, fie că vorbim de una abia la început, cei șase artiști care ne îmbogățesc playlisturile vin cu profunzime, energie și determinare. 
1. Avany – More
Avany lansează „More” și ne introduce într-o poveste de dragoste în care problemele nu sunt nelipsite. Când incertitudinea apare, Avany ne vorbește despre dorința care determină schimbare, muncă și impuls. 
2. Claudette & Roy – Love
„Love” este o piesă care, absolut întâmplător, continuă povestea începută de Avany. Pentru că nicio relație nu este ocolită de eventualele conflicte, Claudette & Roy ne introduc în poveștile lor, își expun experiențele și schimbă paradigma. 
3. KYANU x Jasper Creed – To The Stars
KYANU și Jasper Creed țintesc către stele. „To the Stars” este piesa care aduce determinare și încredere, în acest final de săptămână. Când simți că nimic nu este așa cum îți dorești, privește către stele și găsește-ți locul în vastul Univers.
4. Troymer – Seasons
„Seasons” este o piesă care ne plimbă prin anotimpuri și ne povestește despre cum sentimentele se schimbă de la un sezon la altul. Cu o piesă compusă dintr-un dor profund, Troymer își pune o parte din suflet pe muzică.
Facebook Comments Box
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Rochii
mutari si transport mobila

MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending