Connect with us

AUDIENȚE TV

,,Iubire şi onoare” – lider de audienţă (vezi cifrele)

Published

on

Reclame

Telenovela ,,Iubire si onoare” a fost lider de audienta ACASA joi, 28 octombrie, in randul femeilor cu varste cuprinse intre 15 si 49 de ani din mediul urban. In episodul difuzat aseara in intervalul orar 20.30 – 21.37, familia araba din Emiratul Beled el Noor si-a lansat firma de diamante pe piata din Romania printr-un eveniment spectaculos, plin de stralucire si eleganta, dar si invitati celebri: Monica Pop, Tora Vasilescu, Dana Rogoz, Laura Cosoi, Gina Pistol, Cristina Cepraga, Liviu Varciu, Cabral si Mircea Solcanu.

ACASA s-a clasat pe primul loc in topul audientelor si a inregistrat pe intervalul orar al telenovelei o medie de 5.9 puncte de rating si o cota de piata 16.0%.

Varful de audienta pe care ”Iubire si onoare” l-a inregistrat ACASA la ora 21.27, a fost de 8.5 puncte de rating si o cota de piata de 22.4% si le-a avut in centrul actiunii pe Carmen (Adela Popescu) si Coco (Andreea Patrascu) intr-o discutie aprinsa despre pretioasele diamante.

In episodul de luni, 1 noiembrie, de la 20.30, in telenovela „Iubire si onoare”, ACASA, telespectatorii vor afla ce hotarasc Ilinca (Madalina Draghici) si Amir (Radu Valcan) in privinta relatiei lor si o vor vedea pe Cici (Adina Galupa) pregatindu-i o cina romantica barbatului de care este indragostita, Serghei (Emil Mandanac).

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending