Iubitul Ramonei Gabor intoarce banii cu lopata! - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Life Style

Iubitul Ramonei Gabor intoarce banii cu lopata!

Published

on

Ramona Gabor pare să-şi fi găsit fericirea în braţele arabului Ahmad Daham. O persoană apropiată româncei a dezvăluit că, deşi pe hârtie este inginer, acesta are o situaţie materială foarte bună şi îi face cam toate poftele iubitei sale. A dus-o pe banii lui în vacanţă în Europa, iar acum cei doi se pregătesc să-i facă o vizită în America Monicăi Gabor, scrie Libertatea.

ramona gabor

Ramona Gabor trăieşte, de câteva luni bune, o frumoasă poveste de dragoste în Dubai, cu un inginer arab originar din Iordania.

Chiar dacă Ahmad Daham, cum se numeşte bărbatul, nu îi poate face concurenţă în ceea ce priveşte “grosimea” conturilor din bancă lui “Mr. Pink”, iubitul chinez al Monicăi Gabor, acesta are însă o situaţie financiară foarte bună.

“Este inginer pe hârtie, dar şi un om de afaceri de succes. Este plin de bani”, ne-a dezvăluit cineva din anturajul surorilor Gabor.

În plus, iordanianul îi face Ramonei cam toate poftele. Recent, el i-a plătit o vacanţă de vis în Europa, cu escale la Barcelona şi la Londra, pentru a-şi ajuta iubita să-şi mai revină după decesul mamei sale, Veronica Bulai.

În plus, cei doi se pregătesc şi de o călătorie peste Ocean, tocmai în America, urmând a-i face o vizită şi Monicăi Gabor, în somptuosul ei apartament din Los Angeles. Iubitul Ramonei i-a asigurat totodată acesteia o locuinţă de vis, de cinci stele, în Dubai, el fiind, fireşte, cel care achită toate cheltuielile.

“Este omul pe care întotdeauna am visat să-l întâlnesc. Nu vreau să precipit lucrurile, dar îmi văd viitorul cu el”, a mărturisit ea.

În cazul în care va deveni soţia iordanianului, Ramona va trebui să se supună regulilor musulmane, aşa că adio fuste scurte, pantaloni strâmţi şi rochii decoltate.

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement

IN Trending