joi, februarie 22, 2024

PUBLICITATE@RADARDEMEDIA.RO

More
  AcasăA-Z NEWSLIFE STYLEIulia Albu, cadou memorabil, de Crăciun, în ediţia specială I.A. cu stil

  Iulia Albu, cadou memorabil, de Crăciun, în ediţia specială I.A. cu stil

  Crăciunul se sărbătoreşte în familie, iar echipa I.A. cu stil a ales ca anul acesta, Ajunul să o surprindă în casa familiei Vintilă. Soţii Maria şi Gigi, care de curând au aniversat 41 de ani de căsnicie, au apelat la echipa emisiunii I.A. cu stil, difuzată în fiecare vineri, de la ora 18:00, la Antena Stars, pentru o schimbare, însă au primit în schimb ceva ce nu ar fi sperat vreodată, pentru că Iulia Albu a gândit pentru ei un reveal cu totul şi cu totul deosebit.

  Cu ajutorul renumitului fotograf Gabriel Hennessey şi cu un concept special gândit de Iulia Albu pentru ediţia specială I.A. cu stil din Ajunul Crăciunului, dorinţa soţilor Vintilă a fost îndeplinită, aşa cum nici nu sperau vreodată. Echipa I.A. cu stil a ales ca schimbarea lor să fie una memorabilă şi sub pretextul înmânării personale a fotografiilor, cei doi soţi au fost invitaţi în centrul Bucureştiului să admire rezultatul şedinţei foto exclusiviste, proiectată pe faţada media a unui complex comercial.

  “In momentul în care i-am cunoscut pe cei doi şi am realizat că în ciuda poveştii lor extraordinare de viaţă nu au şi nişte amintiri “palpabile”, am decis să schimbăm puţin dedznodământul emisiunii şi să facem un reveal de care să îşi amintească întreaga viaţă. Consider că i-am ajutat să îşi depăşească toate barierele!”, a declarat criticul de modă, Iulia Albu.

  Cum au reacţionat soţii Vintilă, telespectatorii vor putea urmări în ediţia specială I.A. cu stil, difuzată în Ajunul Crăciunului, de la ora 18:00, la Antena Stars.

  În fiecare vineri, de la ora 18:00, la Antena Stars, Iulia Albu este gazda emisiunii I.A. cu stil. Criticul de modă îi ajută pe cei care doresc să arate fabulos la cele mai importante evenimente din viaţa lor şi îi consiliază pas cu pas, alături de echipa sa, pentru ca la final, apariţia lor să fie una cu adevărat stilată. Indiferent de tipul evenimentului, Iulia Albu știe că stilul este cheia oricărei aparitii, care poate transforma orice persoană, radical. Fie că îi ajută să îşi aleagă ţinuta pentru un eveniment important din viaţa lor, fie că îi învăţă cum să dea un refresh propriei garderobe, criticul de modă este gata să îi ajute pe cei care vor apela la ea.

  Dorin Huntai- Redactor-Șef

  Editor-in-Chief, Founder, Owner | dorin.huntai@radardemedia.ro

  Dorin Huntai- Redactor-Șef
  Dorin Huntai- Redactor-Șefhttps://www.radardemedia.ro
  Editor-in-Chief, Founder, Owner | dorin.huntai@radardemedia.ro
  ARTICOLE SIMILARE

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  - Advertisment -spot_img

  Articole recente