Connect with us

 

Sofisticata Iulia Albu va face destainuiri despre modul cum isi va petrece Sarbatorile de iarna in emisiunea “Deschis la distractie”, difuzata sambata, de la ora 11.30, la Kanal D.

Iulia Albu a reusit si de aceasta data sa fie “la crème de la crème” in platoul emisiunii: imbracata intr-un chimono de culoarea piersicii si avand prins in crestet un trandafir natural, Iulia a fost o aparitie exotica intre cei doi prezentatori ai emisiunii, Vlad Baba si Erica Moldovan.

Daca alegerile vestimentare ale Iuliei Albu reusesc de fiecare data sa surprinda, modul in care isi va petrece Craciunul se inscrie in linia bunei “traditii” romanesti: acasa, in familie, alaturi de fiica sa, Mikaela si “ceilalti 50 de copii ai sai” – colectia sa de pantofi.

“Voi avea un brad natural, pe care il voi impodobi – ce sa vezi! – cu globuri. Dar in fiecare an am alta tematica”, a declarat fashion-editor-ul emisiunii “WOWBiz”.

Aflati mai multe despre ce planuri are Iulia Albu pentru iarna aceasta, despre cum isi va decora casa de Sarbatori si cum se va distra, sambata aceasta, de la 11.30, in emisiunea “Deschis la Distractie”, prezentata de Vlad Baba si Erica Moldovan, la Kanal D!

IULIA ALBU PREMIILE RADAR DE MEDIA 2015

IULIA ALBU
PREMIILE RADAR DE MEDIA 2015

 

Comentarii

comments

IN Trending