Connect with us

Emisiuni

Iulia Ionescu prezintă emisiunea 2.0 la Digi24

Published

on

Foto Credit: DIGI 24
 

Noul sezon al emisiunii 2.0, emisiunea care aduce pasionaților de tehnologie, jocuri, gadget-uri cele mai recente inovații din domeniul IT, revine la Digi24 duminică, de la 11:30, într-o nouă formulă de prezentare.

Prezentatoarea Iulia Ionescu, cunoscută telespectatorilor care-și încep diminețile cu știrile din trafic de la Digimatinal, va prelua din 2 septembrie rolul de producător și prezentator al emisiunii dedicate tehnologiilor care ne schimbă viața zi de zi.

“Emisiunea 2.0 este o nouă provocare pentru mine. Am emoții, dar sunt constructive. Simt că această schimbare a venit la momentul potrivit. Sunt încrezătoare! E un proiect pentru care m-am pregătit în toți cei aproape șapte ani de când lucrez la Digi24″, spune Iulia.

Iulia Ionescu a debutat la Digi24 ca redactor și reporter la știri, în urmă cu șase ani și jumătate. A continuat cu reportaje realizate pentru Departamentul de Producție, iar în prezent face parte din echipa Digimatinal. Pentru Iulia, 2.0 este oportunitatea de a-și îmbogăți experiența de televiziune, dar și cunoștințele despre lumea virtuală și IT.

 

Prima ediție 2.0, dedicată social media, influencer-ilor, boților

Oare mai are sens distincția real – virtual? Viețile noastre sunt influențate în fiecare moment de interacțiunea cu algoritmi și boți. Nu trec câteva ore fără să căutăm ceva pe Google, iar Google știe exact ce căutăm, chiar înainte să tastăm.

În prima ediție 2.0 din acest sezon vorbim despre influenceri digitali. Roboţi virtuali care sunt urmăriţi de sute de mii de oameni pe Facebook şi Instagram. Cum sunt create aceste personaje şi de cine, aflaţi la 2.0.

Din septembrie, emisiunea 2.0 va fi conectată la tot ce înseamnă rețelele de socializare. Realizatorul va urmări cu atenție ce se întâmplă pe Facebook, Instagram, Twitter și Youtube. Cele mai noi gadget-uri vor fi testate împreună cu specialiștii din domeniu, iar rubrica de gaming va fi nelipsită. Acestor teme li se vor alătura review-urile la telefoane, aparate foto sau drone, care vor fi realizate în mediul urban, în locuri reprezentative din București. Telespectatorii vor învăța să realizeze cele mai potrivite fotografii sau video-uri pentru Instagram cu ajutorul celor mai inteligente device-uri.

Și tot în acest weekend,  începe un nou sezon de emisiuni Digi24. Programe premium pentru întreaga familie, reportaje “Din interior”, interviuri de excelență cu personalități din lumea diplomației,  subiecte culturale sau medicale, informație și poveste, educație și cultură.

Lasa un comentariu aici!

Click to comment

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Emisiuni

Show-ul culinar Mama mea gătește mai bine pregătește o ediție specială de Paște

Published

on

Foto Credit: PRIMA TV
 

Show-ul culinar Mama mea gătește mai bine pregătește o ediție specială de Paște cu Maria Loga, Petrică Mîțu Stoian, Victorița Lăcătușu și Nicolae Datcu.

În a doua zi de Paște, emisiunea Mama mea gătește mai bine v-a pregătit o ediție specială. Două cupluri formate din cunoscuți cântăreți de muzică populară vor veni în platou pentru a sărbători românește și să gătească tradițional.

În această ediție, vor intra în competiție rețetele Mariei Loga care a facut echipă cu Petrică Mîțu Stoian și rețetele Victoriței Lăcătușu care a făcut echipă cu Nicolae Datcu. Rețetele ambelor echipe sunt tradiționale și chiar dacă, pentru unii, gătitul nu face parte din ceea ce fac zilnic, ei s-au descurcat în cele 30 de minute puse la dispoziție. Veselia și voia bună au luat locul emoțiilor pe care concurenții de la Mama mea gătește mai bine le au de obicei și numai maestrul Horia Vîrlan a avut ceva probleme în a alege rețeta câștigătoare: tocănița de berbecuț cu ciuperci și mămăligă, rețetă preparată de Maria Loga și Petrică Mîțu Stoian sau rulada de berbecuț cu legume și salată de primăvară, rețetă făcută de echipa Victorița Lăcătușu și Nicolae Datcu.

“Ne-am bucurat foarte mult că patru oameni cunoscuți prin faptul că duc tradiția mai departe prin cântecele lor, două echipe atât de simpatice au venit la noi în platou să gătească și să se distreze, ceea ce sper că vor face și telespectatorii care vor urmări emisiunea. Pentru mine și Valentin a fost o ediție relaxantă și un alt prilej de amuzament” a spus maestrul Horia Vîrlan.

Așadar, telespectatorii pot urmări ediția specială de Paște a competiției culinare Mama mea gătește mai bine, luni, 29 aprilie, de la ora 19.30, la Prima TV pentru a se relaxa și pentru a învăța noi trucuri pe care le pot face în propria bucătărie.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Emisiuni

Doi Degeaba, trimişi de cãtre public direct în finala iUmor

Published

on

Foto Credit: ANTENA 1
 

Doi Degeaba au fost trimişi de cãtre fanii iUmor direct în finala celui de-al şaselea sezon, alãturi de George Ţintã, Magdalena Chihaia, Irena Boclincă, Vasi Borcan, Varză, Florin Siriac și Adi Bobo

Ajuns deja la al şaselea sezon, iUmor a  înregistrat o premierã asearã, când douã prezenţe cu totul şi cu totul inedite i-au bulversat chiar şi pe prezentatori. „Sunteţi primii, n-am mai avut niciodatã aşa ceva la iUmor!”, a exclamat Şerban Copoţ în culise, când alãturi de ei şi-au fãcut apariţia Doi Degeaba. Aceştia i-au „executat” pe juraţi cu un moment de roast, dar într-un mod cu totul şi cu totul inedit.

Ca personaje de animaţie, cei Doi Degeaba, Inocenţiu şi Orlando, au cunoscut deja gustul succesului în online, canalul lor de Youtube depãşind deja un milion de abonaţi, pe care i-au cucerit cu poveşti savuroase din zilele de studenţie în cãminele din România. „Am o stimã foarte mare pentru oamenii care insistã sã facã desene animate, pentru cã este o muncã extraordinarã, care necesitã nopţi pierdute, am intrat în contact cu subiectul ãsta!”, a mãrturisit Cheloo. Şi pe Delia, bãieţii au cucerit-o: „Fenomenali aţi fost, a fost primul roast care mi-a plãcut cu adevãrat!, completând: „Mi s-a pãrut foarte tare faza cu vocile pãstrate pe final, în timp ce noi comentam!”.

În fiecare sâmbătă, de la ora 20.00, la Antena 1, jurații iUmor Delia, Mihai Bendeac și Cheloo vor avea de jurizat numerele unor concurenți neașteptați, din întreaga lume, dar vor fi nevoiți să se reîntâlnească și cu unii pe care sperau, probabil, să nu îi mai vadă vreodată. Iar pentru situațiile controversate în care unul dintre cei trei era supărat că un concurent nu a fost suficient de bun pentru a obține suficiente voturi, se întrevede o soluție – jurații vor putea folosi o ”carte verde”, care le va da ocazia să devină antrenori pentru un concurent și să îl ajute să revină cu un număr mai bun!

Concurenții care primesc minimum două ”Thumbs up” vor putea fi apoi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite iUmor, creată special de Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Câştigătorul fiecărei ediții va fi anunțat luni, în cadrul emisiunii Observator 16.00, și se va califica direct în finală!

Mai mult, în fiecare săptămână, fiecare emisiune iUmor va fi însoțită de o ediție specială, distribuită exclusiv pe AntenaPlay.ro, unde abonații pot vedea tot ce se întâmplă în culise și vor avea acces nelimitat și necenzurat la numere integrale din cel de-al șaselea sezon și momente care nu s-au văzut la televizor.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Emisiuni

Chef Cătălin Scărlătescu, despre inspirația sa din bucătărie: „Ea m-a învățat tot ceea ce știu astăzi”

Published

on

Foto Credit: ANTENA 1
 

Un nou sezon Chefi la cuțite dedicat familiilor are premiera pe 30 aprilie, de la 20:00, pe Antena 1. 

Pentru Cătălin Scărlătescu, jurat al show-ului, gastronomia este moștenire de familie, mărturisind că cea care l-a inspirat încă din primii ani de viață în ceea ce privește bucătăria este chiar bunica sa, Amalia: Ea m-a învățat tot ceea ce știu astăzi. Tot cu ea am gătit prima mea mâncare de cartofi, atunci când avem vreo opt ani”.

„Bunica mi-a arătat în copilărie ce înseamnă mâncarea cu gust și toate preparatele ei mi-au rămas în suflet. Țin minte că gătea la începutul săptămânii mâncare de cartofi și fasole scăzută, care sâmbăta se transforma în fasole bătută. La desert aveam faimoasa prăjitură cu bulion, preferata mea. Nu avea mult timp sau multe ingrediente la dispoziție, dar reușea să ne pună pe masă rețetele ei de suflet, rețete pe care le-am dus mai departe cu mine până în ziua de azi”, a mărturisit juratul.

Gustul mâncării s-a format în copilărie pentru Cătălin Scărlătescu și chiar dacă acum este pus în lumină prin meseria de chef, cele mai bune preparate sunt pentru faimosul jurat cele care îi aduc aminte de bunătățile pregătite, cu drag, de către bunica sa: “Nu a existat Paște în care să nu pun pe masă rețeta specială de drob a bunicii și ori de câte ori o gătesc, îmi amintesc de mirosul fabulos din bucătăria ei din aproprierea sărbătorilor. Reușea să ne ofere tot ce avea mai bun din ingrediente simple”.

Chefi la cuțite, sezonul special dedicat familiilor, schimbă structura echipelor. Formate din câte patru membri, familiile vor participa ca grup în cel mai iubit show culinar, dornice să demonstreze că au ingredientele necesare pentru a obține cuțitul din partea chefilor Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu. Vedete, foști concurenți talentați, juniori pasionați de gătit sau oameni în vârstă cu experiență în bucătărie, toți își vor încerca norocul în etapa audițiilor. Cele mai talentate familii vor fi alese în taberele celor trei jurați și vor intra în arena culinară Chefi la cuțite, unde au șansa de a demonstra că au sarea și piperul necesare pentru a ajunge în marea finală și a obține premiul de 10.000 de Euro.

Noul sezon Chefi la cuțite dedicat familiilor are premiera pe 30 aprilie, de la 20:00, pe Antena 1.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading
Advertisement
Advertisement Https://Www.Autodoc24.RO

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Trending