Connect with us

Evenimente

Iulia Vântur, iubita pictorului Touluse Lautrec, participa la Festivalul de Teatru de la Sibiu

Redactia Radar de Media

Published

on

Anul acesta, Iulia Vântur va participa la Festivalul de Teatru de la Sibiu cu piesa „Lautrec la bordel”, regizată de Horațiu Mălăele și jucată la Teatrul Metropolis din București. Luni, 28 mai, și marți, 29 mai, ora 19:00, în sala Thalia a Teatrului Național Radu Stanca din Sibiu, spectatorii vor face cunoștință cu viața dramatică și opera marelui pictor Toulouse Lautrec.

Având în vedere că acest spectacol a reprezentat debutul ei în teatru, Iulia a atins o performanță actoricească demnă de invidiat: ea este prezentă pe scenă pe toată durata spectacolului, dând viață mai multor personaje: iubitei pictorului – Susanne Valadon, unei artiste de cabaret, cântăreței Jane Avril și chiar și mamei lui Touluse Lautrec – contesa Adele. „E o suită de personaje care construiește pas cu pas portretul lui Touluse Lautrec, atmosfera acelor vremuri, epoca în care Mouline Rouge-ul era în mare vogă, în care Touluse și-a lăsat amprenta.”, povestește plină de emoție vedeta Pro Tv, aflată în fața unei experiențe complexe ce implică actorie, muzică și dans.

Festivalul Internațional de Teatru de la Sibiu este cel mai important festival anual de artele spectacolului din România şi al treilea ca amploare şi importanţă din Europa.

Întrebată fiind ce înseamnă pentru ea participarea spectacolului la un festival de asemenea amploare, prezentatoarea Știrilor Pro Tv din diminețile de weekend a răspuns: „E o onoare, o bucurie la care nu speram prea curând. Spectacolul a fost foarte bine primit de public, l-am jucat mereu cu casa închisă. Reacția publicului e mereu o recompensă pentru noi, iar selecția pentru un festival internațional de teatru vine ca o reconfirmare a faptului că acest spectacol este unul de calitate. Abea aștept să jucăm la Sibiu, să adulmec atmosfera de acolo. Retrăiesc entuziasmul copilului care descoperă lumea.”

Comentarii

comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați pe email sau la telefon.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

MENIU

pentru sufletul tau

SHOW MAGAZINE

IN Trending