Connect with us

Emisiuni

Iulia Vantur va prezenta noul show de la PRO TV – Ferma Vedetelor

Published

on

Iulia Vantur, fosta prezentatoare a Sitirlor de weekend de la PRO TV va prezenta noul reality show  Ferma Vedetelor care va debuta in grila de primavara la postul din Pache Protopopescu, conform informatilor obtinute de Click!

RADAR DE MEDIA  a scris aici despre noua productie de la PRO TV – Ferma Vedetelor!

Telespectatorii vor fi martori de luni până joi și sâmbăta de la 20:30 la viața de la fermă în condițiile de trai de acum 100 de ani și vor descoperi cum participanții vor face față provocărilor și cum se vor descurca fără electricitate, telefoane mobile, mâncare sau cel mai necesar lucru cu care se confruntă oamenii în era noastră: internetul.

Pentru 3 luni timpul va sta în loc pentru vedete și se va opri în vremea străbunicilor, în satul de poveste portretizat în zeci de scrieri ale autorilor români celebri. Întoarcerea la tradiții și la condițiile de trai lipsite de confortul lumii moderne vor aduce cu sine noi provocări. Gazda show-ului va fi alături de fermieri pentru a-i susține moral și pentru a-i determina să treacă peste etapele grele cu care se vor confrunta în cele 3 luni de conviețuire.

Cei 12 fermieri vor fi inițiați în tainele agriculturii și traiului la țară de către Mentorul Fermei, un om cu experiență, care și-a petrecut întreaga viață trăind din roadele pământului, îngrijind animale domestice, care sunt și o importantă sursă de hrană. Mentorul va da sarcini săptămânale, pe care ei trebuie să le ducă la bun sfârșit. Îndeplinirea cu succes a sarcinilor aduce cu sine avantaje pentru concurenți.

Concurenții se vor confrunta atât cu probe săptămânale date de Mentorul Fermei, cât și cu probe zilnice, iar în fiecare săptămâna doi dintre concurenți vor intra la duel pentru a se lupta să își păstreze locul în concurs, însă unul dintre ei va părăsi competiția. Probele vor fi diverse și îi vor pune pe concurenți în situații limită.

Foto Credit: Facebook

 

CITESTE SI:


Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending