Connect with us

Emisiuni

Iulia Vintur a cantat in hindi in direct “La Maruta”

Redactia Radar de Media

Published

on

Recent intoarsa in tara dupa o luna petrecuta in India, acolo unde a filmat pentru productia bollywoodiana “O Teri”, Iulia Vintur a venit “La Maruta” joi seara pentru a dezvalui cum s-a pregatit pentru aparitia in aceasta pelicula. Extrem de fericita si solara, Iulia i-a povestit lui Catalin Maruta cat de bine s-a simtit pe platourile de filmare, insa a si cantat in hindi, in direct, un fragment din songul “Umbakkum”, in care danseaza si canta.

Iulia a recunoscut ca pelicula “O Teri”i-a schimbat in mod pozitivviata: “M-am distratfoartemult, e o energiespeciala, am luat-o maimult de la dansatorii de acolo, cei cu care am colaborat in film”, a povestit ea. “Am fost guest star pentruunul din song-uri. Povesteavideoclipului e cam asa: baietiiincearcasaimifacapeplac, saimiintre in gratii, iareu le spun ca nu. Sa vedem cum o saprimeasca in primul rand publiculpiesaasta”, a maiadaugat Iulia.

Cu umorulcaracteristic, Catalin Maruta a tinutsa ii facasi o surprizaIulieisil-a adus in platoul de la Pro Tvpe Jean de la Craiova,deghizat in Salman Khan, care a dansatperitmuribollywoodienealaturi de o parte din baletul show-ului “Dansezpentru tine”. Iulia Vinturapareincepand din lunamartie, cand se lanseaza, in filmulindian “O Teri”, peliculaprodusa de AtulAgnihotri, avindu-i in rolurileprincipalepePulkitSamratsi Sarah Jane Dias, in regialuiUmeshBhisht.

Editia “La Maruta” de joi, 27 februarie, a fostliderabsolut de audientapetoatecategoriile de public, in intervalulorar 17.30 – 19.00.Asa se face ca peste 2 milioane de romanierau cu ochiipe show-ul de la Pro Tv in minutul de maxima audienta de la 18.41, atuncicand “La Maruta” obtinea la nivelulintregiitari un varf de audienta de 11 puncte de rating si 25,3 % cota de piata. Editia de joi a condustopulaudientelor cu o medie, la nivelulintregiitari, de 8,4 puncte de rating si21,5procente din cota de piata, in vremeceAntena 1 obtinea o medie de 6,3 puncte de rating si 16 % cota de piata.

Votaţi AICI în Finala Premiilor Radar de Media, ediţia Primăvară 2014

Fii la curent cu cele mai noi stiri din media pe pagina de Facebook RADAR DE MEDIA

Comentarii

comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați pe email sau la telefon.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

MENIU

pentru sufletul tau

SHOW MAGAZINE

IN Trending