Iuliana Beregoi lansează „După apus” – un cântec despre o iubire sinceră și simplă  - RADAR DE MEDIA
Connect with us

LIFE STYLE

 Iuliana Beregoi lansează „După apus” – un cântec despre o iubire sinceră și simplă 

Published

on

Cea mai îndrăgită adolescentă a generației ei, Iuliana Beregoi revine cu piesa „După apus” dedicată adolescenților ce iubesc sincer și simplu. 

Melodia „După apus” a fost compusă de Theea Miculescu și Florian Rus, iar de producție s-au ocupat Viky Red și Alexandru Radu (Chopin).

În acest moment, Iuliana pregătește un clip funky și colorat pentru acestă piesă, iar lansarea acestuia va fi pe final de lună martie.

„Când am cântat în studio pentru prima oară piesa <<După apus>> am simțit o stare de liniște, și sper să transmit sentimentul acesta tuturor celor care mă vor asculta, mai ales acum în situația actuală” a declarat Iuliana.

Iuliana Beregoi este genul de om de care nu ai cum să nu prinzi drag. La cei 17 ani ai săi este una din cele mai iubite artiste din spațiul românesc și moldovenesc, fiind primul adolescent care a vândut Sala Palatului de doua ori la rând.

Contul său de YouTube însumeză 250M de vizualizări datorită pieselor și vloggurilor sale. Ea mai este protagonista serialului „Lara”, primul serial românesc care poate fi urmărit pe Netflix.

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending