Connect with us

A-Z NEWS

Iuliana Tudor: „La O dată-n viaţă vin numai cei care contează!”

Published

on

Reclame

Iuliana Tudor a dat startul sezonului cu numărul 7 al emisiunii „O dată-n viaţă”. Vineri seara, platoul 1 al Televiziunii Române a găzduit un show de zile mari! Invitaţii Iulianei Tudor continuă să fie oameni cu nume sonore pentru peisajul media românesc. Chiar de la începutul emisiunii, Iuliana Tudor a ţinut să reamintească telespectatorilor că, în platoul de la „O dată-n viaţă”… „vor veni numai cei care contează!”.

Însărcinată în luna a şaptea, Iuliana Tudor a coordonat o emisiune live, de două ore!

Timp de două ore de spectacol live, invitaţii Adrian Romcescu, Delia Matache şi Rică Răducanu au fost responsabili de buna dispoziţie a spectatorilor şi telespectatorilor.

După ce Adrian Romcescu a mărturisit răspicat „iubesc folclorul”, Delia Matache a recunoscut şi ea că, îmbrăcată fiind în portul popular, se simte mai aproape de acest univers. Rică Răducanu, însă, o personalitate întotdeauna efervescentă, a ţinut să-şi înceapă prestaţia din cadrul emisiunii cu o remarcă pentru… „coprezentatorul” Iulianei Tudor – bebeluşul din burtică: „Mă gândeam să-l fac portar, să trăiască bine!”.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending