Connect with us

Emisiuni

Iuliana Tudor aduce la O dată-n viaţă atmosfera de la Eurovision

Published

on

Reclame

Vineri, 30 martie, emisiunea „O dată-n viaţă” aduce în atenţia telespectatorilor unul dintre cele mai importante evenimente din showbizz – Concursul Eurovision. Invitaţii Iulianei Tudor sunt vedete care au legătură cu brandul Eurovision: Dan Manoliu, Alina Sorescu şi Cătălin Josan vor cânta, de această dată… folclor!


Dan Manoliu: „Pentru mine va fi o premieră absolută”
De numele omului de televiziune Dan Manoliu se leagă mai toată istoria Eurovision în România. Apreciat de majoritatea, dar şi contestat de câteva voci din showbizz, Manoliu rămâne unul dintre cele mai cunoscute nume din Televiziunea Română. Deşi Dan Manoliu nu a participat niciodată în emisiuni tv în calitate de… artist, Iuliana Tudor l-a convins: „N-a fost greu să mă convingă, pentru că Iuliana Tudor are darul de a obţine ce vrea, până la urmă, ştie exact ce cuvinte să folosească încât să nu-i rezişti. Am mari emoţii pentru vineri, pentru că eu nu numai că nu cânt în emisiuni tv, dar nu cânt niciodată. Deci, pentru mine, „O dată-n viaţă” va fi o premieră absolută. Va fi o emisiune de suflet pentru că, totuşi, am o legătură cu folclorul – am crescut la Roman şi am avut o copilărie ca în poveşti”.

Cătălin Josan: „În concerte cant şi câte o piesă de muzică populară”
Cătălin Josan a participat, de câteva ori la Selecţia Naţională a Concursului Eurovision, însă acum speră ca la „O dată-n viaţă” să aibă mai mult noroc: „îmi doresc să fie veselie şi lumea să aibă parte de un spectacol pe măsură, o atmosferă aşa… ca la nuntă. Recunosc, eu cant câte o piesă de folclor în spectacolele mele prin ţară şi întotdeauna e bine primită de public, oamenii încingând chiar hore. Deci, abia aştept emisiunea de vineri”.

Alina Sorescu revine la TVR
Alina Sorescu a avut câteva colaborări cu Televiziunea Română, unde revine vineri seara pentru a trăi, o dată-n viaţă, experienţa de reprezentantă a Ardealului: „Mă bucur că am ocazia să cânt folclor şi mai ales cu orchestra Lăutarii. Este o ocazie frumoasă pentru cei care reprezentăm celelalte genuri muzicale de a ne întoarce la rădăcini şi a dezveli altă faţă a noastră. Cred că este întotdeuna o sursă de inspiraţie pentru un artist să încerce şi alte moduri de a cânta. Sunt bucuresteancă, bunicii mei provin din zona de Sud a ţării (Muntenia, respectiv Oltenia), dar culmea….am acasă un costum popular primit moştenire de la un unchi din Banat. O noutate pentru mine este că voi reprezenta Ardealul, în compania lui Dinu Iancu Sălăjanu. Împreuna sigur vom fi o mândră şi un fecior zvelţi şi gata de joc! În ultima vreme au existat numeroase schimbări şi căutari în viaţa mea personală şi profesională, aşa că provocarea Iulianei Tudor a fost binevenită şi am acceptat-o pe loc. O dată-n viaţă voi fi ardeleancă!”.

Iuliana Tudor: „Juriul nostru va fi publicul”
„Vineri seară avem o emisiune care se leagă de istoria Eurovision în România. Vin Dan Manoliu – producătorul evenimentului, Alina Sorescu – cea care a prezentat o ediţie a Selecţiei Naţionale şi Cătălin Josan, unul dintre preferaţii publicului, în etapa naţională. Nu vom avea un juriu de specialitate, care să-i … departajeze pe cei trei concurenţi. Juriul nostru va fi publicul.”

Alina Sorescu va reprezenta Ardealul alături de Dinu Iancu Sălăjanu, Cătălin Josan va cânta pentru Maramureş împreună cu Nicolae Sabău, iar Dan Manoliu va fi ajutat de Margareta Clipa să reprezinte cântecul moldovenesc.

O DATĂ-N VIAŢĂ, UN SEZON DE NOTA ZECE, cu IULIANA TUDOR, la TVR 1 – vineri ora 21.00

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending