Connect with us

Emisiuni

Iuliana Tudor i-a transformat în interpreţi de folclor pe Mihaela Tatu, Carmen Rădulescu şi Marius Bodochi la TVR 1 (interviu si galerie foto)

Published

on

Reclame

Iuliana Tudor continuă să strângă milioane de telespectatori în faţa micilor ecrane, în fiecare vineri seara. Pe 2 decembrie, la „O dată-n viaţă” vedetele invitate să ofere un spectacol de folclor autentic au fost Mihaela Tatu, ajutată de Mioara Velicu, Carmen Rădulescu împreună cu Saveta Bogdan şi Marius Bodochi alături de Gheorghe Turda.

În timpul celor două ore de transmisiune directă, cele trei vedete au cântat, au jucat şi s-au emoţionat împărtăşind telespectatorilor trei poveşti de viaţă care au nevoie de generozitatea românilor. Componenta socială continuă să fie una dintre priorităţile emisiunii „O dată-n viaţă”. Totuşi, principala misiune a programului este aceea de a oferi divertisment de calitate telespectatorilor, astfel că aceştia au putut-o vedea pe Mihaela Tatu în rol de moldoveancă, alături de Mioara Velicu, cântând „Hai la joc, bădiţă” sub atenta supraveghere a dirijorului Nicolae Botgros.

Carmen Rădulescu a învăţat să fie ardeleancă studiind repertoriul Savetei Bogdan, iar Marius Bodochi şi Gheorghe Turda le-au explicat telespectatorilor „De ce beu eu câte-un pic”. După ce au demonstrat că pot cânta folclor nu numai la petreceri, ci şi în compania unei orchestre profesioniste, cele trei vedete au fost provocate la proba de dans, alături de Ansamblul „Doina Gorjului”.

Dacă probele artistice nu au pus probleme vedetelor, proba practică a rupt ritmul emisiunii: cei trei invitaţi s-au trezit legaţi la ochi şi puşi să ghicească trei necuvântătoare din ograda românului de rând. Mihaela Tatu, cunoscută pentru pasiunea pe care o pune în îngrijirea câinilor, a ghicit repede că echipa „O dată-n viaţă” a pus-o să mângâie un căţel. Pentru Carmen Trandafir a fost adus un cocoş, iar Marius Bodochi a avut o sarcină mai uşoară, pentru că… necuvântătoarea pe care o avea de ghicit a început să cotcodăcească în platou.

La finalul celor două ore de program, Mihaela Tatu, Carmen Rădulescu şi Marius Bodochi au fost încântaţi de experienţa de la „O dată-n viaţă”.

 

Mihaela Tatu i-a promis Iulianei Tudor că revine în televiziune

 

iulianatudor.ro: Cum a fost experienţa de la „O dată-n viaţă”?

Mihaela Tatu: Am trăit din plin experienţa de la „O dată-n viaţă”. În emisiunea Iulianei Tudor se trăieşte intens. Doar dacă eşti de piatră, ipocrit şi făţarnic nu rezonezi cu poveştile de viaţă prezentate aici. Iuliana Tudor m-a trecut prin toate fazele posibile. E o emisiune epuizantă atât pentru ea, cât şi pentru cei invitaţi: treci de la bună-dispoziţie, de la cântec şi joc, la momentul când ţi se rupe sufletul în două ascultându-i pe cei care-şi spun povestea de viaţă în emisiune.

Ai vrea să-i ajuţi pe toţi… şi te întristezi gândindu-te cât de greu le este. Apoi trebuie iar să capeţi o stare de bună-dispoziţie, pentru următoarea probă artistică sau pentru a-i susţine pe tinerii care sunt la început de drum în carieră şi vin la emisiune să cânte folclor. Îmi place foarte tare emisiunea şi îmi doresc să mai fiu invitată!

iulianatudor.ro: Aveţi aproape 20 de ani de când lucraţi în mass-media. Dacă aţi fi producătorul acestei emisiuni, ce aţi schimba?

M.T.: Emisiunea asta e bună aşa cum este acum. Oamenii invitaţi aici se manifestă, fiecare, aşa cum simte. Este o emisiune complexă, care te face să simţi starea de transmisiune directă mult timp după ce s-a cântat deja genericul de final.

iulianatudor.ro: Dacă aţi fi jurnalist şi ar trebui să daţi un titlu unui articol despre prezenţa dvs. la emisiune, ce aţi scrie?

M.T.: „Adrenalină, numele tău e Tatu!”

iulianatudor.ro: Care au fost principalele argumente care v-au adus la emisiune?

M.T.: Poveştile oamenilor care au nevoie de ajutor. Apoi aici este muzică populară de-o calitate extraordinară, vin interpreţi autentici… Vedetele care acceptă să vină la emisiune sunt oameni care-şi doresc să facă şi altceva decât trăiesc în fiecare zi. Mie-mi place să cânt, să dansez… Nu sunt foarte bună, nu le pot face pe toate foarte bine, dar uite că emisiunea asta îţi dă voie să visezi. Eu m-am visat actriţă…

iulianatudor.ro: Şi cum se face că s-a pierdut pe drum visul acesta ?

M.T. : Nu m-a lăsat mama. Pe vremea mea treaba asta cu actoria nu era privită foarte bine, nu părea un mediu foarte serios… Dar uite că… dacă e să fie, până la urmă destinul are grija de visele noastre. Dacă e să faci ceva pentru public, până la urmă viaţa te pune în postura respectivă. N-am fost pe scenă ca actriţă, dar de 20 de ani sunt în faţa oamenilor, întâi ca realizator de emisiuni radio, apoi ca om de televiziune.

iulianatudor.ro: Veţi încerca să ajutaţi cazul social pe care l-aţi prezentat în emisiune mai mult decât aţi făcut-o deja?

Advertisement

M.T. : Eu am deja câteva realizări în acest sens, pe care doresc să le ţin pentru mine. Am ajutat mereu atât cât a stat în puterile mele, sunt mamă socială… dar nu-mi place să vorbesc despre asta! Legătura mea cu povestea acestor oameni pe care i-aţi văzut în emisiune nu se va opri la seara de vineri. Foarte mulţi oameni mă sună deja să mă întrebe conturile în care pot face donaţii pentru aceşti copii.

Pe mine mă deranjează foarte tare să reduc toate aceste poveşti de viaţă la termenul de „caz social”, aşa că am să încerc să ajut cât de mult pot: oamenii aceştia trăiesc drame reale, sunt poveşti de viaţă care se i se pot întâmpla oricui. Sunt mamă şi mulţumesc Cerului în fiecare zi pentru că Ioana s-a născut sănătoasă şi că are o viaţă frumoasă.

iulianatudor.ro: Trăind experienţa din această emisiune, vi s-a făcut dor de „Hanu’ lu’ Tatu”?

M.T. : De mult timp mi-e dor de emisiunea mea. Mi-e dor de cand am ieşit din spital, (n.r. – după interventia chirurgicală pe care a avut-o în mai 2011) când au început să mă sune toţi interpreţii de muzică populară să mă întrebe de ce nu este emisiunea duminică. Mulţi dintre ei au fost alături de mine în timpul acestor şase luni de recuperare…

iulianatudor.ro: Smulgem o promisiune că reveniţi la televizor, la începutul anului viitor ?

M.T. : Nu ştiu dacă la începutul anului, dar o să revin cu siguranţă! Mi-e drag de lumea de pe platourile de televiziune, mi-e dor de telespectatori. Vorbeam cu un prieten care-mi spunea: „Mihaela, unii oameni sunt condamnaţi la celebritate! Tu eşti unul dintre ei”.

 

 Carmen Rădulescu: „Aş accepta să cânt alături de Nicolae Botgros”

 

„Emisiunea aceasta este o experienţă frumoasă pentru toţi cei care sunt invitaţi. Fiind o emisiune cu public în platou este foarte uşor să-ţi dai seama de reacţiile oamenilor faţă de prestaţia ta, în direct. Atmosfera de aici a fost peste aşteptările mele. Ce-i drept eu am emoţii şi acum, după 28 de ani de carieră.”, a marturisit cantareata.

Carmen Rădulescu nu a exclus posibilitatea unei colaborări cu Nicolae Botgros şi Orchestra Lăutarii din Chişinău: „Dacă mi s-ar propune o asemenea colaborare aş accepta. Şi mi-aş da silinţa să fie ceva foarte bine pus la punct, cu multe repetiţii înainte. Una dintre particularităţile emisiunii „O dată-n viaţă” e că te pune în postura de reprezentant al folclorului fără multe repetiţii înainte.

Deci spectacolul care ajunge la telespectator nu este… cosmetizat… este chiar realitatea de aici, din platou. Eu am fost dintotdeauna aproape de folclor, am chiar şi un CD cu piese de muzică populară.Dacă voi fi provocată de un profesionist în folclor, poate se va mai lansa un proiect frumos în acest sens!”, a adaugat ea.

Carmen Rădulescu a avut chiar şi o propunere pentru echipa emisiunii: „Dacă tot îi puneţi pe interpreţii de muzică uşoară să cânte folclor, ar fi frumos ca şi vedetele muzicii populare să cânte măcar câte o strofă din repertoriul invitatului. Sunt convinsă că Nicolae Botgros şi Orchestra Lăutarii ar putea să acompanieze şi alte ritmuri muzicale. Iar dacă veţi ţine seama de propunerea mea, vreau ca eu să fiu primul invitat când veţi adapta formatul!”

 

Marius Bodochi: „Emisiunii ‘O dată-n viaţă’ îi lipsesc… banii!”

 

O dată-n viaţă a fost o experienţă plăcută. Am avut nişte îndoieli în ceea ce mă priveşte, pentru că am cântat piese foarte grele, iar eu sunt, totuşi, actor de meserie. Am avut noroc cu maestrul Gheorghe Turda că m-a învăţat din secretele profesiei sale. O dată-n viaţă este o emisiune complexă căreia, totuşi, îi lipsesc banii să ajute cazurile sociale. Banii aceştia ar trebui să vină de undeva!”, a declarat actorul.

 

Iuliana Tudor: „În curând voi veni cu o surpriză pentru telespectatori”

 

Advertisement

„Pe lângă faptul că sunt om de televiziune, sunt şi consumator de emisiuni tv. Întotdeauna am trăit cu impresia că aplombul, dezinvoltura şi buna-dispoziţie a Mihaelei Tatu sunt parte dintr-un rol impus de o televiziune comercială. Prin „O dată-n viaţă” am descoperit că, de fapt, ea este aşa în realitate. O altă descoperire de suflet a fost să constat cât de legată de folclor este Carmen Rădulescu.

Ştie o mulţime de piese şi ne-a fost foarte greu să alegem doar două pentru seara de vineri. Cât despre Marius Bodochi… îl ştiam ca actor, dar… rolul pe care l-a făcut în emisiune a fost excepţional şi sunt convinsă că i-a făcut pe mulţi români să le fie dor de spectacolele cu el şi să rezerve deja locuri la teatru. Le mulţumesc celor care sunt în fiecare vineri alături de noi şi le promit că, destul de curând, voi pregăti o surpriză pentru cei care ne urmăresc.”, a declarat prezentatoarea emisiunii de pe TVR 1, „O data-n viata”.

 

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement
AUDIENȚE TV2 zile ago

Spania a câștigat EURO 2024, în direct la PRO TV! Peste 2.9 milioane de telespectatori au urmărit finala care a fost lider absolut de audiență

AUDIENȚE TV4 zile ago

Anglia a învins Olanda și va juca finala EURO 2024 contra Spaniei, duminică, în direct la PRO TV și pe VOYO!

Reality Show4 zile ago

Premieră la Insula Iubirii în cel de-al optulea sezon al reality show-ului de la Antena 1: partenerii au fost despărţiţi fără să apuce să îşi ia rămas bun

Premieră TV4 zile ago

PREMIERĂ Noul sezon Atletico Textila revine la PRO TV ”Liga 2, pregătește-te de noi”

Reality Show4 zile ago

Delia şi Liviu câştigătorii celui de-al nouălea sezon Mireasa şi ai premiului în valoare de 40.000 de Euro

Emisiuni5 zile ago

Cristina Bâtlan, o femeie de afaceri de succes, la „40 de întrebări cu Denise Rifai”, duminica aceasta

Seriale7 zile ago

Valentin Teodosiu, rol important în noul serial TĂTUȚU`! „Personajul meu este cel mai de temut al vremii”

Reality Showo săptămână ago

Declaraţie şocantă la Insula Iubirii: „Ne-am despărţit de 37 de ori!”

Cinemao săptămână ago

Festivalul „Saptamana Comediei”, la final. Teatrul de Comedie pleaca acasa cu 3 premii.

Emisiunio săptămână ago

Serghei Mizil vine duminica aceasta la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

Analize Audiente TV2 săptămâni ago

4.9 milioane de inimi au bătut la unison în fața televizoarelor pentru Generația de suflet a Naționalei! PRO TV lider absolut de audiență cu cifre record

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending