Connect with us

A-Z NEWS

Iuliana Tudor l-a făcut pe Vicepreşedintele Federaţiei Române de Rugby să-şi doneze casa!

Published

on

Deşi emisiunea „O dată-n viaţă” este în vacanţă până la începutul lunii octombrie, Iuliana Tudor şi echipa ei s-au întors în studioul 1 al Televiziunii Române pentru a le întinde o mână de ajutor sinistraţilor din Moldova.

Pe 23 iulie, solidaritatea românilor aproape că a învins apele! Vedetele prezente în platou au început lupta prin exemplul personal, cu donaţii care să încurajeze spiritul solidar al românilor. Poate cel mai emoţionant moment al serii a fost atunci când Pompilie Borş, vicepreşedintele Federaţiei Române de Rugby, a anunţat că îşi donează casa din satul natal, pentru a ajuta o familie de sinistraţi.

Şi, cadou de casă nouă, încă 1.000 de RON! În platou au mai acceptat provocarea Iulianei Tudor şi Valeria Răcilă, Georgeta Andrunache, Elisabeta Lipă, Maricica Puică, Doina Ignat şi Doina Melinte. Şi reprezentantele cântecului popular au făcut donaţii în nume propriu: Sofia Vicoveanca, Laura Lavric, Mioara Velicu, Margareta Clipa, Matilda Pascal Cojocăriţa, Daniela Condurache au donat, fiecare, cate 1.000 RON.

„Am cerut şi de la românii greu încercaţi de perioada de criză financiară, dar am şi băgat mâna în buzunarele celor care au mult, pentru a-i determina să doneze măcar puţin” – Iuliana Tudor

Iuliana Tudor nu este la prima experienţă de acest gen! După ce, în 2005, s-a implicat în Teledonul TVR pentru sinistraţii de atunci, a decis că si anul acesta, alături de echipa sa, are forţa necesară pentru a ajuta. „TVR a lansat campania «Învinge apele». O campanie pe care o sprijin şi eu. Dar am vrut să mă implic mai mult. Aşa se face că echipa «O dată-n viaţă», formată, până la urmă, dintr-o mână de oameni, şi-a asumat o provocare importantă: un ajutor pentru trei cazuri concrete, un gest care să îndemne românii la solidaritate. Am cerut şi de la românii greu încercaţi de perioada de criză financiară, dar am şi băgat mâna în buzunarele celor care au mult, pentru a-i determina să doneze măcar puţin pentru semenii lor… Vreau să fiu alături de campania TVR pâna la finalul ei, atunci când sper să vă pot spune că împreună am învins apele!”.

Mircea Sandu a donat 50.000 RON!

Mircea Sandu a donat, din partea Federaţiei Române de Fotbal, un procent din suma obţinută din vânzarea biletelor de la Super Cupa României – aproximativ 50.000 RON. Liderul FRF a mai promis că va cere fonduri din partea UEFA pentru refacerea terenurilor de fotbal afectate.

Pe 30 iulie, CRBL urcă pe scenă alături de Margarta Pâslaru şi Stela Popescu

Următoarea invitaţie pe care Iuliana Tudor şi emisiunea «O dată-n viaţă» o lansează ca un îndemn la solidaritate, este pentru 30 iulie. Atunci CRBL, Margareta Pâslaru, Stela Popescu, Daniela Nane, Marcel Pavel şi alte nume importante ale showbizz-ului românesc sunt invitate să ofere un spectacol aşa cum numai la «O dată-n viaţă» se întâmplă. Nu va lipsi nici componenta umanitară din cadrul emisiunii, suma strânsă mergând tot pentru a ajuta câteva familii care au pierdut totul în urma inundaţiilor. Se anunţă un spectacol grandios, în finalul căruia trupa Phoenix, reunită special pentru «O dată-n viaţă» va sustine un microrecital, ca o completare a concertului caritabil pe care l-au susţinut într-un club bucureştean, la iniţiativa lui Nicu Covaci.

Aşadar, nu rataţi emisiunea «O dată-n viaţă», pe 30 iulie, ora 21.10, TVR1!

Facebook Comments Box

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Rochii
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending