Connect with us

Emisiuni

Iuliana Tudor ne așteaptă la cea de-a doua ediţie din sezonul 8 „Vedeta populară”

Published

on

Foto Credit: TVR

O cunoaşte şi îi iubeşte cântecele de când se ştie. Bănăţeanul de 64 de ani şi-a făcut curaj să vină la „Vedeta populară” în acest sezon, mai cu seamă că alături de el, la proba de duet, urcă pe scenă una dintre cele mai iubite artiste din zonă, Nicoleta Voica.

Fostul cojocar e hotărât să își reprezinte cu cinste comuna de unde vine, aducând în faţa juriului folclor autentic, cules din vatra satului cu zeci de ani în urmă. Vom vedea dacă atuurile sale îl vor ajuta să obţină mult râvnitul loc în semifinală, în ediţia cu numărul 2 a sezonului 8 „Vedeta populară”. Iuliana Tudor ne așteaptă în faţa micilor ecrane pe 1 mai, la ora 21.00, la TVR 1.

Advertisement

La calificare speră şi o „fată simplă de la țară, de pe Valea Bârgăului“ – cum îi place să se recomande o tânără care studiază în paralel Dreptul și Muzica la două facultăți de prestigiu. Cât de departe o va duce vocea moştenită de la bunica, aflăm în aceeaşi ediţie a emisiunii.

Tot de la bunica ei spune că moşteneşte talentul şi pasiunea pentru muzică o tânără din Romanaţi, masterand în Artă Muzicală Română Contemporană, şi ea aspirantă la titlul de „Vedetă populară“. Un singur concurent se poate califica, însă, în semifinala celui mai iubit talent-show de folclor. La asta speră şi cel mai tânăr candidat al serii, un botoşănean de 16 ani, care a ştiut că vrea să fie solist de folclor de la 9 ani, când a cântat primul duet din viaţa lui, pe prispa casei, alături de mama pe care o vedea prea rar.

În cursa pentru premiul de 100.000 de lei se înscrie şi o tânără din Maramureş, care poate intra în Cartea Recordurilor la categoria „cel mai tânăr artist”: ea activează într-un ansamblu de „dănţăuşi” de la vârsta de… 1 an!

Advertisement

La această ediție „Vedeta populară”, artiștii se vor bucura de acompaniamentul Orchestrei Ansamblului Profesionist Banatul, dirijor Sebastian Roșca. Spectacolul prezentat de Iuliana Tudor se vede pe 1 mai, de la ora 21.00, la TVR 1, fiind preluat simultan și la TVRi și TVR Moldova.

Advertisement

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending