Connect with us

Emisiuni

Iuliana Tudor ne asteaptă la Festivalul Cantecele munților, timp de 8 săptămâni, la TVR 1

Iuliana Tudor continuă să promoveze tradițiile și folclorul românesc la Televiziunea Română, pregătind pentru această toamnă, în fiecare duminică, emisiuni-spectacol

Published

on

Foto Credit: TVR
Reclame

Iuliana Tudor şi echipa ei ne aşteaptă în continuare, duminica seara, la TVR 1. Iată ce pregăteş​te vedeta în această toamnă!

Iuliana Tudor continuă să promoveze tradițiile și folclorul românesc la Televiziunea Română, pregătind pentru această toamnă, în fiecare duminică, emisiuni-spectacol ce reflectă evenimente folclorice desfăşurate în ţară. Din 8 octombrie, timp de 8 săptămâni, urmărim la TVR 1 Festivalul Internațional „Cântecele munților”.

Folclorul rămâne o constantă în programul TVR 1 de duminică seara. După un festival-concurs ce a avut loc la Câmpulung şi o ediție specială dedicată aniversării celor 10 ani de existență a ansamblului Drăgan Muntean din Hunedoara, difuzate în luna septembrie, începând din 8 octombrie, telespectatorii TVR 1 se vor putea bucura, timp de opt săptămâni, de atmosfera de sărbătoare ce însoţeşte, de aproape o jumătate de veac, Festivalul Internațional „Cântecele munților”. Iuliana Tudor ne aşteaptă, ca de obicei, duminică seara, de la ora 21.00.

Evenimentul desfăşurat la Sibiu, un proiect major – unul dintre cele mai mari festivaluri internaționale de folclor din România – adună an de an aproape 1000 de artiști. Pe parcursul a trei zile, orașul Sibiu devine o adevărată olimpiadă a folclorului mondial, astfel că telespectatorii TVR 1 pot asista la parada portului popular, pot vedea spectacole în aer liber, animaţii culturale în spaţii neconvenţionale, ateliere de dans, un eveniment tradiţional cu specific culinar.

„Duminică începem această serie de emisiuni cu spectacolul de deschidere, care a aparținut gazdelor noastre, Junii Sibiului, manager Silvia Macrea. Ediţia din acest an a festivalului aduce premiere artistice, muzical-coregrafice, pe care nu trebuie sa le rataţi! Vă aştept cu drag în fiecare duminică în faţa micului ecran”, ne invită Iuliana Tudor.

Numeroase ansambluri din străinătate, dar și din ţară, oferă publicului programe artistice specifice, iar organizatorii au pregătit pentru fiecare seară un concept artistic diferit: Fuego şi invitaţii săi, Andreea Voica şi Ansamblul Timişul, iar în încheiere, spectacolul „Tinereţe”, semnat de tânăra artistă Oana Boza Pintea. Piața Mare a adunat seară de seară mii de spectatori şi s-a creat o atmosferă extraordinară pe care telespectatorii o vor putea simţi din plin începând de duminică, 8 octombrie.

„După cele 8 emisiuni dedicate Festivalului Cântecele Munților din acest an, vom difuza un spectacol -eveniment dedicat Floricăi Bradu, prin care bihorenii au celebrat-o pe artistă pentru întreaga sa activitate. Va fi o seară emoționantă, cu prieteni – vedete din generația sa, evenimentul fiind găzduit de Teatrul de Stat din Oradea.

Nu ne vom opri aici, ci vom continua cu programele speciale de sărbători: Iată, vin colindători!, ce va fi difuzat în Ajunul Crăciunului, dar și un program special de divertisment, ca în fiecare an, de Crăciun”, mai dezvăluie vedeta TVR 1.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending