Connect with us

Casting

Iuliana Tudor s-a întâlnit la Oradea cu viitorii concurenţi ai emisiunii de folclor – talent show. Preselecţiile continuă la Sibiu!

Avatar

Published

on

Iuliana Tudor şi producătorul Elise Stan s-au întâlnit în urmă cu câteva zile cu iubitorii muzicii populare de pe meleaguri bihorene. Caravana continuă pe 9 august, la Sibiu. 

 

Când vine vorba de tradiţii şi obiceiuri populare, dar şi de talent, bihorenii au cu ce se lăuda. Folclorul se păstrează şi se respectă pe aceste meleaguri, iar zeci de interpreţi talentaţi, mulţi dintre ei tineri şi foarte tineri, au venit vineri, 28 iulie, încă de la primele ore ale dimineţii, la Sediul Filarmonicii de Stat Oradea. Toţi au fost nerăbdători să întâlnească echipa TVR, venită la preselecţiile talent-show-ului de muzică populară ce va debuta în toamnă la postul public de televiziune.

 

Ardelenii şi-au pus costumele populare, au cules cele mai frumoase melodii ale zonei, iar unii şi-au luat şi instrumentele muzicale pentru a convinge juriul, format din îndrăgita prezentatoare a emisiunilor de folclor, Iuliana Tudor şi producătorul Elise Stan, că merită să meargă mai departe. Mulţi dintre cei veniţi la preselecţii au prezentat creaţii proprii, „ca dovadă că în continuare oamenii îşi aşază sentimentele în cântece tradiţionale”, explică Iuliana Tudor.

 

Gazda viitoarei emisiuni de la TVR, Iuliana Tudor, a vorbit şi despre unul dintre cele mai impresionante momente: întâlnirea cu un rapsod pentru care talent-show-ul de muzică populară pregătit de TVR e ultima şansă.

„Bărbatul de 80 de ani, din Brad, Hunedoara, a sosit în Oradea cu o zi înaintea preselecţiilor. Cu acordeonul în spate, a bătut la porţile Filarmonicii şi i-a spus simplu portarului: „Bună ziua, eu am venit!”. Paznicul a încercat să-i explice că preselecţiile vor avea loc a doua zi. „Ştiu!”, a răspus rapsodul, „dar eu am venit de azi, ca să fiu sigur”. Octogenarul îşi propusese să doarmă în gară, ca să nu piardă preselecţiile, dar oamenii, impresionaţi, l-au găzduit într-un birou şi i-au oferit o canapea. Când ne-am întâlnit, bărbatul mi-a spus că pentru el este ultima şansă ca să-şi facă cunoscut talentul. Şi, să ştii, este talentat!”, a povestit vedeta TVR.

 

Printre orădenii talentaţi care au urcat pe scena din Oradea s-a numărat şi grupul vocal folcloric “Lioara”, al Scolii de Arte Francisc Hubic. Tinerii nu şi-au propus să participe la talent-show-ului de muzică populară, ci au venit să arate echipei TVR un obicei de nuntă al zonei.

 

Echipa de aur a emisiunilor de folclor din TVR, Elise Stan şi Iuliana Tudor, pregăteşte un spectacol unic de televiziune. Din toamnă, telespectatorii se vor bucura de un talent-show de folclor. Cei care visează să devină celebri şi să cânte muzică populară sunt chemaţi să se înscrie la preselecţiile din toată ţara. După Timişoara, Iaşi şi Oradea, românii mai au o şansă la preselecţiile regionale din Sibiu (9 august – Sala Cercului Militar, între orele 10-18), Craiova (17 august – Studioul TVR Craiova, între orele 10.00-18.00), Constanţa (22 august – Teatrul de Stat Constanţa, între orele 10.00-18.00 şi Bucureşti (31 august – Sediul TVR, Intrarea Pangrati, între orele 10.00-18.00).

 

Foto Credit: TVR

START VOT FINALA PREMIILOR RADAR DE MEDIA 2017

Comentarii

Casting

X Factor începe preselecțiile pentru a găsi câștigătorul celui de-al 9-lea sezon

Avatar

Published

on

X Factor își caută câștigătorul sezonului cu numărul 9 al emisiunii, iar cei interesați se pot deja înscrie la casting!

Oricine crede că are ”factorul X” se poate înscrie pe http://casting.a1.ro/xfactor/, urmând apoi ca preselecția să fie apoi făcută de o echipă de specialiști, care au în vedere calitățile artistice.  Pentru a se putea înscrie, fiecare concurent trebuie să fi împlinit 14 ani, iar minorii vor fi însoțiți de un reprezentant legal la audiții. Anul acesta, audițiile vor avea loc la București, nu și în alte orașe din țară, așa cum fanii X Factor erau obișnuiți.

În sezonul cu numărul 8, Delia a reușit să cucerească pentru a doua oară marele premiu X Factor alături de Bella Santiago, după ce în 2013 Florin Ristei, discipolul artistei, a dus acasă marele trofeu.  

Comentarii

Continue Reading

Casting

Au început înscrierile pentru sezonul 7 Visuri la cheie, la PRO TV

Avatar

Published

on

Foto Credit: PRO TV

Fii și tu parte din echipa Visuri la Cheie! Dacă știi o familie care are nevoie de ajutor și de o casă complet renovată și utilată, spune povestea ei și ajută-ne să-i îndeplinim visurile. Intră pe visurilacheie.protv.ro și adu fericire unor oameni greu încercați de viață.

De-a lungul timpului, emisiunea Visuri la cheie a transformat lacrimi în zâmbete și a ajutat oamenii să privească cu speranță spre viitor.

Dragoș Bucur: „Începe încă un sezon din Visuri la cheie, unde voi fi alături de Alina, Cristina, Laura, Omid și Vali. Îi încurajez pe cei care au nevoie de ajutor și care cred că pot deveni modele pentru societatea românească a anului 2020 să se înscrie în preselecția pentru Visuri la cheie, pentru că noi abia așteptăm să îi cunoaștem.”

In primele 6 sezoane, echipa Visuri la cheie a renovat 64 de locuințe și a adus bucurie în sufletele familiilor lipsite de speranță. Totul a fost posibil cu ajutorul vostru, al celor care ați făcut cunoscute poveștile lor și le-ați oferit șansa ca echipa Visuri la cheie să le treacă pragul și să le schimbe viețile.

Dragoș Bucur, Alina Vîlcu, Cristina Joia, Laura Boghiu, Omid Ghannadi și Valentin Ionașcu sunt pregătiți să pornească într-o nouă cursă a renovărilor. Fii alături de ei și ajută-i să ajungă la oamenii care au nevoie de o reală schimbare.

 

Visuri la cheie – Crede în oameni!

Comentarii

Continue Reading

Casting

Emisiunea „Chefi la cuțite” începe preselecțiile pentru sezonul 8

Avatar

Published

on

Foto Credit: ANTENA 1

Cel mai iubit show culinar de la Antena 1 va începe curând turneul prin țară, în căutarea celor mai buni bucătari, ce au o șansă de a demonstra că au sarea și piperul necesare pentru sezonul cu numărul 8 Chefi la cuțite.

”Pe lângă 14 februarie, Ziua Îndrăgostiților, luna februarie este luna Chefi la cuțite, căci începem preselecțiile pentru sezonul 8. Invitãm cât mai mulți doritori să participe, poate ajung la mine în echipă și câștigăm împreună. Deja am două sezoane de când nu am mai avut om în finală!”, spune chef Dumitrescu. 

Așa se face că pasionații de gătit sau bucătarii care vor să strălucească în emisiunea ce îi ține pe români în fața televizoarelor în fiecare luni și marți au acum ocazia să se înscrie și să se pregătească pentru următorul sezon. Pe casting.a1.ro/chefilacutite/ toți cei care vor să ajungă față în față cu cei trei chefi trebuie să completeze un formular și să se prezinte apoi la preselecții cu o farfurie semnătură, cea mai bună a lor, care îi poate arunca în focul luptei.

Echipa „Chefi la cuțite” pornește luna aceasta și prin țară în căutarea bucătarilor care vor să se întreacă în sezonul cu numărul 8. Astfel, doritorii se pot prezenta la preselecții în următoarele orașe: Iași (pe 9 februarie, la Hotel Unirea), Timișoara (pe 14 februarie, la Hotel Timișoara), Cluj (pe 16 februarie, la Hotel Belvedere) și București (pe 22 și 23 februarie, la Universitatea Româno-Americană).

Comentarii

Continue Reading
Advertisement

Facebook

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Trending

google.com, pub-4886972132153269, DIRECT, f08c47fec0942fa0