Connect with us

Emisiuni

Plouă cu contracte de angajare la „iUmor”, juraţii şi-au gãsit colaboratori în rândul concurenţilor

Published

on

Foto Credit: Antena 1
 

Atunci când spui „iUmor”, gândul te poate duce la orice: de la momente de teatru, la stand-up, de la muzică, la coregrafii amuzante sau de-a dreptul şocante, de la circ şi până la numere excepţionale de magie care, nu de puţine ori, i-au lãsat pe cei trei juraţi ai emisiunii pur şi simplu fãrã replicã.

În cadrul celei de-a doua ediţii a emisunii „iUmor”, difuzatã duminica aceasta, de la 20:00, la Antena 1, cei trei juraţi, Delia, Cheloo şi Mihai Bendeac au avut parte de o mulţime de surprize, iar de aici şi pânã la a-i invita pe concurenţi sã li se alãture în spectacolele lor a mai fost doar un singur pas. 

Primul concurent care i-a fãcut pe juraţi sã se gândeascã serios la o colaborare, mai exact pe Delia, a fost Valentin Urse, cunoscut în întreaga lume drept Omul Vierme. Plecat din ţarã de mai bine de 20 de ani şi stabilit în Austria, Valentin şi-a dedicat mare parte din viaţã sportului de performanţã şi acrobaţiilor. În momentul în care a decis sã se retragã din sport, a ales circul, în 1981, o lume ce-l atrãgea încã de când era copil şi alãturi de care, fãcând parte din componenţa trupelor Tudoricã şi Stroici a cãlãtorit în întreaga lume. Pe juraţi i-a cucerit cu o coregrafie excepţionalã, iar Delia i-a mãrturisit cã i-ar plãcea ca un astfel de moment sã facã parte din concertele ei.

iumor, concurenti Antena 1 (1)

Urmãtoarea concurentã l-a fãcut pe Cheloo sã exclame: „Dacã ai un nebun, pãstreazã-l!” şi, totodatã, sã îi facã o propunere de colaborare. Carmen Belenesi le-a mãrturisit juraţilor cã a decis sã participe de dragul Deliei, pe care spune cã pur şi simplu o iubeşte, se regãseşte în ea şi în muzica ei. Le-a cântat juraţilor şi, mai apoi, i-a rugat sã îi permitã sã le şi danseze ceva. Acesta a fost momentul în care Cheloo i-a spus: „Am cãutat 20 de ani o dansatoare rubensianã pe care sã o luãm cu noi în concertele Paraziţii şi nu am gãsit. Acceptaţi invitaţia?”. Ce a rãspuns aceasta, telespectatorii vor putea afla duminicã, în cel de-al doilea episod „iUmor”, difuzat de la ora 20:00, la Antena 1.

Şi tot duminicã, telespectatorii îl vor putea cunoaşte şi pe Vraciu, concurentul ce s-a prezentat la „iUmor” cu o parodie excepţionalã dupã Cristi Minculescu. „Voiam sã mã fac popã, dar profesoara de matematicã i-a spus mamei cã e mai bine sã mã facã actor!”. La rugãmintea juriului, Vraciu a fost rând pe rând Jim Carey, Robert De Niro sau chiar Nicolae Ceauşescu. „Asta e un contract în alb, o foaie A4 goalã, scrii tu suma  şi, eventual, aduc şi bani de acasã, dar vreau sã lucrez cu tine!’, a fost propunerea de nerefuzat pe care Mihai Bendeac i-a fãcut-o Vraciului, pe numele sãu real Alexandru Arnãutu.

TU ALEGI CASTIGATORII! VOTEAZA AICI! PREMIILE RADAR DE MEDIA 2016 

iUmor Antena 1

iUmor
Antena 1

Lasa un comentariu aici!

Click to comment

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Emisiuni

Mâine asistăm la o premieră în ultima rundă de audiții pe nevăzute de la Vocea României!

Published

on

Foto Credit: PRO TV
 

Lupta se intensifică: ”Eu o iubesc foarte mult pe Andra, dar sunt gata să mă bat!”, spune Irina!

Vineri, de la 20:30, în ultima rundă de audiții pe nevăzute de la Vocea României, concurenții fac totul pentru a impresiona, iar antrenorii luptă cu toate armele și încalcă regulile pentru cele mai bune voci. Mâine vom asista la o premieră în cea mai tare competiție a vocilor, dar și la bătălii memorabile. ”Eu o iubesc foarte mult pe Andra, dar sunt gata să mă bat!”, spune Irina. Cele două antrenoare încep lupta pentru un concurent cu un timbru vocal uriaș, cântă împreună cu el pe scenă melodiile Oameni și Copacul, iar Tudor intervine și împreună creează un moment înălțător.

Ultima ediție de audiții pe nevăzute va fi una plină de energie, alegeri imprevizibile, întoarceri în ulimele secunde care le dau palpitații concurenților, noutăți și suspans. Echipele antrenorilor vor fi completate de voci formidabile, deciziile acestora vor fi extrem de dificile și, chiar dacă lupta va fi una aprigă, Tudor își va demonstra generozitatea. ”În show-ul ăsta sunt doi naughty boys. Dar eu sunt the naughty boy generos, astfel încât le-am întrebat pe fete <<V-ați întoarce dacă ați putea?>>, ele având echipa completă. Și am zis să avem o luptă-n trei.”, îi va spune Tudor unui concurent, iar Andra va continua: ”Am apreciat încă de la început faptul că am asemenea colegi în acest proiect. Mulțumesc din suflet!”.

Chiar dacă vor avea echipele complete, antrenorii nu se vor putea abține și își vor întoarce scaunele pentru voci care îi vor face să vibreze. Ce se va întâmpla în această situație, cum vor reacționa concurenții și care vor fi deciziile finale, vedem mâine, de la 20:30, într-un spectacol extraordinar, la Vocea României!

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Emisiuni

Mirela Vaida îmbracă portul popular moldovenesc și cântă cu Alin Gheorghișan, la “Te cunosc de undeva!”

Published

on

Foto Credit: ANTENA 1
 

Mirela Vaida vine sâmbătă, 20 octombrie, de la ora 20.00, la “Te cunosc de undeva!”, în calitate de invitat special, și va cânta alături de Alin Gheorghișan, în deschiderea galei prezentate de Alina Pușcaș și Cosmin Seleși. Mirela și Alin vor îmbrăca portul popular din zona Moldovei și vor cânta acompaniați de taraful condus de Silvian Voicu.

”Te cunosc de undeva!” este una dintre emisiunile mele de suflet, pe care n-o ratez de 13 sezoane. Atâta bucurie, culoare, energie și, bineînțeles, talent sunt în acest show,  încât mereu mi-am dorit și m-am visat printre concurenții săi. Am și fost pe punctul de a mă afla printre ei însă, din cauza emisiunilor în direct pe care le-am avut, acest lucru nu s-a mai concretizat. Așa că este cu atât mai mare entuziasmul meu atunci când ruleta personajelor își amintește de mine și mă invită în emisiune. De această dată, bucuria este chiar mai mare, pentru că voi cânta alături de Alin Gheorghișan, colegul meu de la Teatrul “Constantin Tănase”.”, spune Mirela Vaida, prezentatoarea emisiunii “Totul pentru dragoste – La bine și la greu”, de la Antena 1.

Sâmbătă, la “Te cunosc de undeva!”, Mirela Vaida și concurentul Alin Gheorghișan vor interpreta, acesta din urmă în travesti, câteva cântece din repertoriul Angelei Moldovan. “M-am născut și am crescut cu muzica populară în casă, este o parte din mine. Și cred că de acolo știu primele cântece. Cel mai mult ascultam cântecele Irinei Loghin, care răsunau în toată curtea. Cred că acelea au fost primele piese pe care le-am învățat sau poate chiar cele ale Angelei Moldovan, “Bundițași “La oglindă”, de exemplu, pe care îmi amintesc că le cântam la grădiniță”, mai spune ea.

Cum vor aprecia jurații momentul special susținut de Mirela Vaida și Alin Gheorghișan, telespectatorii Antenei 1 vor afla sâmbătă, 20 octombrie, de la ora 20.00, într-o nouă ediție “Te cunosc de undeva!”, prezentată de Alina Pușcaș și Cosmin Seleși.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Emisiuni

Show-ul “Mama mea gătește mai bine” aniverseaza 500 de episoade

Published

on

Foto Credit: PRIMA TV
 

Show-ul culinar Mama mea gătește mai bine, găzduit de maestrul în artă culinară, Horia Vîrlan, și de prezentatorul Valentin Sanfira, se află la cel de al șaptelea sezon, iar sâmbătă, 20 octombrie, emisiunea difuzată de Prima TV ajunge la episodul cu numărul 500.

500 de episoade “delicioase”, 500 de mame fericite și mândre de aptitudinile culinare ale fiicelor sau fiilor lor, 1000 de preparate gustate și jurizate de maestrul Horia. 500 de episoade pline de zâmbete și de bună dispoziție cu peste 110.000 de ore de filmare și cu concurente venite din toate colțurile țării. Mai mult, Mama mea gătește mai bine are succes și în afara țării, românii plecați peste hotare au venit din Italia, Spania și de la Chișinău să arate ce pot găti pentru a câștiga laudele juratului Horia. Și premiile au fost pe măsură în cele 500 de episoade pentru că s-au acordat, în total, 750.000 de lei.

Maestrul Horia Vîrlan a declarat că au sărbătorit cele 500 de episoade de Mama mea gătește mai bine deschizând o sticlă de șampanie și mâncând tort. Toți cei care formează echipa emisiunii s-au felicitat între ei pentru realizarea imensă pe care au atins-o și s-au veselit în continuare ca și până acum. “Toți am devenit prieteni între timp”, a mai declarat Horia.

Echipa Mama mea gătește mai bine este pregătită pentru încă cel puțin 500 de episoade care să pună concurenții pe jar, în care aceștia să se confrunte contra cronometru, fiind, în același timp, emisiunea culinară cu un apetit crescut pentru show. Așadar, urmăriți în continuare competiția culinară Mama mea gătește mai bine, de luni până sâmbătă, de la 19.30, la Prima TV.

 

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading
Advertisement
Advertisement Https://Www.Autodoc24.RO

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Advertisement
Advertisement

Trending