Ivory Residence – soluția perfectă pentru viitorul tău apartament - RADAR DE MEDIA
Connect with us

UTILE

Ivory Residence – soluția perfectă pentru viitorul tău apartament

Published

on

Toți oamenii în momentul în care doresc să se mute în propria locuință, au de ales între achiziționarea unei case, ori cumpărarea unui apartament.  În mod evident, nu există o alegere perfectă din acest punct de vedere, fiecare om având nevoi și cereri diferite de la viață, și, atât decizia de a cumpăra o casă cât și cea de a achiziționa un apartament, vine cu avantaje și dezavantaje.

Această alegere nu depinde decât de nevoile fiecărei persoane în parte, de timpul pe care îl ale zilnic, de buget  și de tot felul de alți factori.

În ultima perioadă, se construiește mai mult că niciodată, în special blocuri de apartamente. Putem spune că este o veste bună, datorită faptului că, un apartament într-un bloc nou, este mult mai sigur în comparație cu o locuință într-un bloc vechi, ceea ce face astfel o investiție mult mai sigură pe termen lung.

Care sunt cele mai importante avantaje în ideea de a locui la apartamet într-un bloc nou?

1. Locație strategică

După cum s-a menționat anterior, apartamentul a fost construit pentru a fi o soluție la problema locuințelor în zonele urbane. Prin urmare, apartamentul este de obicei construit într-o locație strategică și aproape de locuri care sunt frecvent vizitate de public, cum ar fi zone de birouri, spitale, cabinete medicale, școli, grădinițe și centre comerciale. Locuind într-un apartament, veți avea acces cu ușurință la toate aceste locuri importante și esențiale pentru viață de zi cu zi.

2. Economisiți mai mult

Datorită faptului că discutăm despre locații care în general au totul în apropiere, deplasarea vă fi mult mai usora. Astfel veți economisi atât timp prețios cât și bani pentru că nu veți mai pierde timpul cu mașină prin aglomerație.

3. Costuri mici

Chiar dacă este situat într-o zonă strategică, și aparent prețul de achizite este unul relativ mare, pe termen lung veți economisii sume importante de bani. Dacă veți cumpăra un apartament într-un bloc noi, tot ce aveți de făcut este să îl utilați cu mobila dorită și să vă mutați în acesta. De regulă, într-un bloc vechi de apartamente, investiți precum cea a înlocuirii sistemului electric, achizitiona unei centrale, înlocuirea tâmplăriei și așa mai departe, sunt aspecte inevitabile, fie în momentul achiziției, fie la scurt timp după aceea. Prețul unui apartament într-un bloc vechi împreună cu acele costuri necesare pentru renovarea apartamentului, pot depăși cu ușurință costul necesar pentru un apartament într-un bloc nou care este gata de utilizat imediat ce l-ați achiziționat.

4. Viață este mai ieftină la apartament

Un apartament nu implică atât de multe cheltuieli precum o casă. La bloc, nu există un acoperiș care se poate strica și care trebuie reparat integral pe banii dumneavoastră, nu există o curte care necesită întreținere, porți care pot necesita schimbare după o anumită perioadă de timp și așa mai departe. În plus, la casă, timpul poate să fie o problemă reala, în special dacă discutăm despre o casă cu o curte mare care necesita îngrijire. La casă, costurile pentru încălzire sunt simțitor mai mari în comparație cu cele pentru un apartament. La apartament nu aveți nici un fel de grija, iar costurile pentru încălzire sunt evident mai mici în comparație cu cele de la casa când toți cei patru pereți sunt în contact permanent cu exteriorul.

5. Stil de viață bun

Un stil de viață bun este unul dintre beneficiile esențiale ale vieții la apartament și unul dintre cele mai semnificative avantaje, în special dacă discutăm despre un apartament în complexul Ivory Residence din Pipera. Mutarea într-un complex urban vă îmbunătăți semnificativ calitatea activităților de distracție: veți fi aproape de teatre, cinematografe, facilități sportive și baruri. Veți putea trata spațiile publice ca pe o extensie a casei dumneavoastră, parcurile locale vor deveni grădinile dumneavoastră în timp ce cafenelele preferate vor fi la fel de confortabile ca și camera de zi.

6. Securitate sporită

Intrarea într-un complex modern de apartamente este destul de complicată: există mai multe cai de acces, de la cea princiapala și până la intrarea în bloc, apartamentul dumneavoastră poate fi protejat de sisteme de supraveghere video, sisteme esențiale pentru siguranța dumneavoastră. Indiferent de cât costă un apartament mediu, siguranța trebuie să fie prioritatea maximă. Altfel spus, inseamnă că hoților le va fi mult greu să ajungă la dumneavoastră, mai ales dacă există o alarmă sau camere de luat vederi. Cu siguranță nici o persoană autorizată nu vă putea fi trecută cu vederea în special într-un complex nou de blocuri precum este Ivory Residence din Pipera, București.

În cazul în care vă numărați printre acele persoane care sunt în căutarea celei mai bune și avantajoase soluții în achiziționarea unui apartament nou, atunci trebuie să acceseze ivoryresidence.ro.

În complexul Ivory Residence din Pipera puteți găsi atât spații de tip Studio cât și apartamente de 2 sau de 3 camere, în funcție de cate persoane urmează să locuiască acolo, alegerea fiind extrem de ușor de realizat.

Tot ceea ce aveți nevoie să cunoașteți cu privire la apartamentele din cel mai nou complex de apartamente noi din Pipera, vă așteaptă la numai un simplu click distanță, astfel că, sunteți invitați să accesați ivoryresidence.ro, și cu siguranță aici aveți șansă de a găsi și achiziționa un apartament nou nouț, un apartament sigur și un apartament complet in general, pentru nevoile dumneavoastră.

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending