Connect with us

Emisiuni

„Izolaţi în România”, ediţie specială de Paşti, la TVR 1

Bianca Bujor - Editor Coordonator

Published

on

Foto Credit: TVR

            Sunt 5 ani de când telespectatorii fac misiune dintr-o emisiune. Mocani și moți au primit deja lumină de la oameni… O nouă ediţie „Izolaţi în România” este de Paşti, la TVR 1. Dite Dinesz şi echipa ei ne dau întâlnire vineri, 30 aprilie, de la ora 21.00.

 

 

Dite Dinesz şi echipa „Izolaţi în România”, alături de un grup de voluntari împart bine. Şi se bucură de bucuria oamenilor pe care îi întâlnesc în cătunele îndepărtate ale României. Iar în Vinerea Mare, la TVR 1, în ediţia specială „Izolaţi în România” vedem cum primesc lumina şi electricitatea oameni de 80 de ani care, până acum, au văzut lumea doar în lumina zilei sau a lămpii.

 

„În cinci zile am găsit oameni și munți pe care nu am mai fost. Într-o singură zi, 30 de tineri au adus bine în casele pe care noi le-am deschis prima dată. Sunt cinci ani de când „Izolați în România” e mai mult decât realizarea unei emisiuni. 5 ani de când telespectatorii fac misiune dintr-o emisiune. Nu ne lasă să urcăm singuri. Aceasta e povestea ediției speciale „Izolaţi în România” de Paști”, ne-a mărturisit Dite Dinesz, realizatoarea seriei de reportaje de la TVR 1.

Sunt bătrâni singuri. Rămaşi prin cele mai îndepărtate locuri ale României. Aşa trăiesc – izolaţi. Dar alte 10 case au primit ajutor în acest an pentru că munţii din România au fost urcaţi de voluntari pentru a ajuta. Mocani și moți au primit deja lumină de la oameni… Panouri solare, geamuri și uși noi, zugrăvit și reparații, alimente.

 

„În fiecare casă în care am intrat acum, aproape de Paști, am lăsat bucurie”, adaugă zâmbind Dite Dinesz. „O bucurie coborâtă în suflete, un semn că sunt iubiți, deși sunt singuri și la capăt de poteci. Şi dacă tocmai asta contează când trecem lumea: fapta și vorba bună ? În pădure am înțeles că ceea ce nu se numără are valoare… Mulțumim voluntarilor şi donatorilor, mulţumim tuturor celor care au făcut bine!” – Dite Dinesz, realizatoarea seriei de reportaje „Izolaţi în România”.

 

 

 

Comentarii

comments

Editor Coordonator | bianca.bujor@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

MENIU

pentru sufletul tau

SHOW MAGAZINE

IN Trending