Connect with us

BAZAR

Jack Daniel’s colaborează cu artistul francez Mcbess pentru ilustrațiile campaniei Jack`s Birthday

Published

on

 

Luna septembrie este dedicată zilei de naștere a lui Mr. Jack, cunoscut în întreaga lume pentru whiskey-ul său produs în Tennessee.  Mr. Jack a început să îl producă în 1866, când distileria sa din Lynchburg a intrat în funcţiune, devenind astfel cea mai veche distilerie înregistrată în Statele Unite.

Ceea ce Jack Daniel’s simbolizează azi are o strânsă legătura cu Mr. Jack însuși și cu determinarea lui de a face lucrurile în felul său. De la Sinatra până la The Stones, prietenii lui Jack Daniel sunt cei care au păstrat viu spiritul pe care acesta  l-a reprezentat –  o viață trăită după propriile reguli, caracterizată de  independență, autenticitate și integritate.

Anul acesta pentru a sărbători cei 164 de ani de la nașterea lui Mr. Jack, Jack Daniel’s s-a asociat cu un artist tânăr, Mcbess, creatorul unui set de ilustrații care aduc la viață elemente din viziunea și moștenirea lui Mr. Jack. Alegerea lui Mcbess, artist francez care locuiește în Londra, nu este deloc o poveste întâmplătoare. Un adevărat meșteșugar ale cărui lucrări ies în evidență prin complexitatea detaliilor, Mcbess își trăiește viața după propriile reguli, împărtășind aceleași valori ca și Mr. Jack.

Arta sa este autentică, recongnoscibilă și unică. Mcbess folosește hârtie, cerneală și pensule pe care le îmbină cu tehnologia digitală. Cea mai mare parte a lucrărilor sale sunt realizate în alb și negru. Pasionat de nivelul de elaborare a detaliilor, Mcbess a contribuit recent la realizarea unui stilou de cerneală pornind de la mecanismul unui pistol de tatuat. Mcbess  nu se limitează doar  la arta vizuală, el este și muzician, fondator  și chitarist al trupei “Dead Pirates” și antreprenor.

Pentru ilustrațiile din campania aniversară 2014 Jack Daniel`s, Mcbess a vizitat Lynchburg, Tennessee, unde a descoperit lumea lui Mr. Jack. Această călătorie a fost un izvor de inspirație pentru artist. Informațiile primite au fost încorporate în lucrarea sa finală, iar ilustrațiile expun diferite elemente care aparțin spiritului și moștenirii lui Mr. Jack.

Prin mesajul din acest an al campaniei de comunicare din România “You don’t need a cake to celebrate Jack’s birthday” / “Nu ai nevoie de tort pentru a sărbători ziua lui Jack” artistul celebrează omul din spatele brandului. Nimeni nu știe în ce zi a lunii septembrie s-a născut Mr. Jack, dar asta nu e o problema. Mr. Jack era adeptul lucrurilor făcute diferit, într-un mod unic, iar mesajul ilustrației exprimă importanța lucrurilor esențiale în organizarea unei petreceri reușite.

“Asocierea cu un asemenea brand, emblematic, viu, și, scuzați expresia, atât de <<badass>> ca Jack Daniel’s, e un motiv pentru care merită să te dai jos din pat dimineața. Întotdeauna am fost de părere că Jack Daniel’s Old No.7 este un produs fantastic și cred că ați fi putut să mă numiți idiot fără nicio problemă dacă aș fi spus <<pas>> unei asemenea oportunități. Poveștile care stau în spatele brandului Jack Daniel’s conduc ele însele, fără niciun efort, la o transpunere în plan vizual a povestirii. Atunci când cineva intră într-un magazin sau într-un bar și vede vizualul realizat de mine, ce  vreau să zica e: <<Wow. Am prins ideea. Jack a fost un tip cool. Hai să bem niște Jack Daniel’s în cinstea lui!>> Îmi place foarte mult misterul care învăluie ziua de naștere a lui Jack Daniel. Adică el era atat de cool încât o singură zi de petrecere nu era de ajuns. Celebrarea zilei lui de naștere  toată luna septembrie e un mod grozav de a cinsti  un tip ca Jack Daniel, care în mod clar merită o petrecere de o lună de zile”, a declarat artistul francez Mcbess.

McBess Jack

“Jack Daniel’s nu este un nume inventat de dragul marketingului. El a fost o persoană reală care în 1866 a avut curajul de a-și înființa propria distilerie, pe vremea când era încă un adolescent. Mr. Jack era un om integru care își conducea distileria după un singur motto: <<Every day we make it, we’ll make it the best we can.>> El a făcut lucrurile după propriile reguli, acționând așa cum considera el că e cel mai bine. Iar acest lucru a pornit de la alegerea unei sticle diferite, pătrate, până la filtrarea prin cărbune picătură cu picătură a whiskey-ului lui. În septembrie este ziua lui Jack, așa că am simțit că e ocazia perfectă pentru a sărbători spiritul lui Mr. Jack și pe cei care își trăiesc viața zi de zi după propriile reguli”, a declarat Cezar Garbea, Marketing Manager Brown Forman.

Mihai Știrbu este Senior Editor și îi poți scrie la mihai.stirbu(a)radardemedia.ro

Lasa un comentariu aici!

Click to comment

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Evenimente

Chef Scărlătescu organizează ediția de toamnă a Festivalului Scoicilor

Published

on

 

Toamna aceasta, chef Cătălin Scărlătescu își va relua locul la masa jurizării pentru cel mai nou sezon Chefi la cuțite, însă, până atunci, juratul are în plan să transforme ultimele zile de vară într-un adevărat ospăț culinar. Festivalul Scoicilor își redeschide porțile pentru a doua oară anul acesta, cu o ediție specială, de toamnă, iar gurmanzii sunt așteptați între 29 august și 1 septembrie în Piața Ovidiu din Constanța, la un nou festin gastronomic, sub marca consacrată a iubitului jurat.
”Festivalul Scoicilor rămâne cel mai drag eveniment pe care l-am făcut! Tocmai de aceea vreau să aduc din nou oamenii împreună, la final de vară, și sper ca toți constănțenii, dar și cei care au venit din cele mai îndepărtate colțuri ale țării la malul mării, să ne treacă pragul pentru un spectacol în bucate cu și despre scoici. Va fi o ediție extraordinară!”, a mărturisit chef Cătălin Scărlătescu.
Toți cei care nu pot rezista în fața midiilor pane, a tocănițelor din fructe de mare, a scoicilor sotate cu vin sau cu sos de roșii și pătrunjel, sunt așteptați în Piața Ovidiu, din centrul vechi al Constanței, acolo unde îl pot întâlni și pe chef Cătălin Scărlătescu, prezent în toate cele patru zile de festival.
Tot în această toamnă, juratul revine și la Chefi la cuțite, alături de bunii său colegi- Sorin Bontea și Florin Dumitrescu. Cel mai nou sezon al show-ului culinar de la Antena 1 va înteți competiția gustului atât între jurați, cât și între bucătarii aspiranți la cel de-al șaptelea titlu al show-ului culinar.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Film

Vertical Entertainment prezintă „Cod Roșu în Serviciile Secrete”, din 30 august la cinema

Published

on

 

În urma unui atentat asupra președintelui Statelor Unite (Morgan Freeman), acuzat de incident este garda lui de corp, agentul serviciilor secrete Mike Banning (Gerard Butler). După ce reușește să scape de autorități, agentul este dat în urmărire generală, astfel că trebuie să evite propria lui agenție și să fie cu un pas înaintea FBI-ului pentru a demasca adevărații autori ai atacului.

Disperat să își dovedească nevinovăția, Banning se bazează pe ajutorul unor aliați neașteptați pentru a-și proteja familia și a salva țara de pericolul iminent.

Gerard Butler revine pentru a treia oară în rolul celui mai eficient agent de Securitate în acțiunea Cod Roșu în Serviciile Secrete”, din 30 august, pe marile ecrane.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Film

Vertical Entertainment prezinta din 23 august pe marile ecrane ,,Bucataria Iadului”

Published

on

 

Povestea a trei femei curajoase, „Bucătăria Iadului” le prezintă pe Melissa McCarthy, Tiffany Haddish și Elisabeth Moss în rolurile a trei soții de mafioți arestați de FBI care, în anul 1978, luptă să își mențină poziția privilegiată in faimosul cartier american Hell’s Kitchen.

Rămase fără protecție și venituri stabile, doamnele decid să preia chestiunile mafiei irlandeze în propriile mâini – reușind să găsească aliați atât în gestionarea problemelor din cartier, cât și în eliminarea concurenței.

New Line Cinema, în asociere cu BRON Creative, prezintă o producție Michael De Luca filmul „Bucătăria Iadului” din 23 august pe marile ecrane.

Mai multe informații se găsesc pe pagina de oficială Facebook/VerticalEntertainment.

Galeria foto a filmului poate fi descărcată de AICI

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading
Advertisement

Facebook

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Advertisement

Trending

%d blogeri au apreciat: