Connect with us

Reportaj

Jaf. Și de la capăt! o anchetă marca România, te iubesc!, prezentată de Cosmin Savu, duminică, la PRO TV

Avatar

Published

on

În această duminică, de la ora 18:00, Cosmin Savu, corespondent special Știrile PRO TV, a pregătit o nouă anchetă dureroasă, la România, te iubesc!, despre un atentat la siguranța energetică a țării cu efecte negative pentru întreaga economie națională: jafurile de la Hidroelectrica.

 

Cosmin Savu le arată telespectatorilor rețeta dezastrului: managementul defectuos, grupări de afaceriști cu rădăcini bine înfipte în istoria societății, asocierea a tot felul de lipitori politice, proiecte de investiții păguboase, miliarde pierdute pe apa turbinelor de la Hidroelectrica. Toate aceste lucruri au avut rezultate catastrofale.

 

Cu toții suntem afectați de furturile și politicile defecte de la Hidroelectrica, companie care produce enorm, dar este stoarsă” pe măsură. După o insolvență chinuitoare, cea mai valoroasă companie energetică a României părea că a luat-o pe un alt drum, un nou început. Dar acesta este tot un drum presărat de minusuri.”, a declarat Cosmin Savu.

 

Jaf. Și de la capăt este o investigație  jurnalistică ce încearcă să facă lumină în istoria afacerilor tenebroase de la Hidroelectrica, o analiză a sistemului hidroenergetic românesc și a consecințelor nefaste cauzate de lăcomia unor politicieni. Ce a descoperit Cosmin în demersurile sale, rămâne de văzut duminică, la România, te iubesc!

 

 

Foto Credit: PRO TV

START VOT FINALA PREMIILOR RADAR DE MEDIA 2017

Comentarii

comments

Redactor-sef | dorin.huntai@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

MENIU

pentru sufletul tau

SHOW MAGAZINE

IN Trending