Connect with us

ALL MEDIA

Jason Alexander, misiune pentru pace in Israel

Published

on

Jason Alexander, actorul cunoscut pentru rolul lui George Costanza, din “Seinfeld”, serial difuzat de Pro Cinema de luni pana joi, de la ora 21:00, planuieste sa faca o vizita in Israel si Autoritatea Palestiniana, ca parte a misiunii de pace sustinute de delegatia “One Voice”.

Este cea de-a treia vizita a lui Jason Alexander in aceasta zona ca purtator de cuvant al delegatiei “One Voice”, care militeaza pentru solutionarea conflictului israeriano-palestinian.

Jason Alexander se va intalni cu mai multe oficialitati israeliene printre care viceprim- ministrul Moshe Ya’alon, ministrul energiei atomice si securitatii Dan Meridor, iar din partea ministerului de externe cu Danny Ayalon.

Vedeta din “Seinfeld” va mai face o vizita de solidaritate in orasul Sdeot – situat in Fasia Gaza si tinta frecventa a atacurilor cu rachete – dar va participa si la un workshop alaturi de tinerii dintr-un liceu din Haifa.

Din partea palestiniana, Jason Alexander se va intalni cu presedintele palestinian Mahmoud Abbas si prim ministrul Salam Fayyad.

Comentarii

comments

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Locuri de muncă în România

Locuri de muncă în România

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending