Connect with us

Cinema

Jason Statham este PARKER, din 1 martie, la cinema

Published

on

Parker

Un veritabil maestru al acţiunii, Jason Statham se dezlănţuie din nou, de această dată sub identitatea unui hoţ cu principii puternice, secondat de seducătoarea Jennifer Lopez, în thriller-ul Parker, distribuit de MediaPro Distribution în cinematografele din toată ţara, începând cu 1 martie.

Cunoscut la nivel internaţional pentru periculoasele aventuri din cele peste 20 de romane poliţiste semnate de Donald E. Westlake, antieroul Parker a fost creat în 1962 şi ajunge pentru prima dată în atenţia publicului cinefil, sub interpretarea ireproşabilă a lui Jason Statham.

Premiat cu Oscar, regizorul filmului Taylor Hackford s-a declarat încântat de prestaţia lui Statham: „Am colaborat la fiecare pas şi niciodată n-a refuzat nimic, pentru că a văzut potenţialul rolului. Odată cu acest film a făcut un pas înainte în cariera sa. Sigur că e deja o stea de cinema, dar şi-a dorit să evolueze, de aceea merită tot respectul. Fanii lui Jason Statham vor vedea că e capabil de mult mai mult.”

Parker este hoţ experimentat, cu un cod de etică foarte clar stabilit: nu fură de la oameni care nu îşi permit pierderea şi nu îi răneşte pe cei care nu merită. La ultimul jaf, echipa lui îl trădează furându-i toate lucrurile de valoare şi lasându-l aproape mort în pustietate.

Hotărât să se răzbune, Parker îi urmăreşte până în Palm Beach, unde aceştia plănuiesc să dea cea mai mare lovitură de care s-a auzit vreodata. Sub identitatea unui texan bogat, bărbatul se asociază cu frumoasa şi ambiţioasa Leslie (Jennifer Lopez), care este mai mult decât dispusă în a-l ajuta să dejoace planurile foştilor coechipieri.

Pe lângă Jason Statham şi Jennifer Lopez, din distribuţia filmului de acţiune Parker mai fac parte Michael Chiklis, Wendell Pierce şi Nick Nolte.

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending