Jay-Z şi Will Smith vor produce pentru HBO o miniserie despre una dintre cele mai şocante crime din SUA - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Rapperul Jay Z şi actorul Will Smith vor produce o miniserie pentru HBO, care va prezenta tragica poveste a lui Emmett Till, un adolescent în vârstă de 14 ani, a cărui ucidere, în 1955, continuă să fie una dintre cele mai şocante crime din SUA, potrivit contactmusic.com, citat de Mediafax

Will Smith şi Jay-Z vor produce această serie TV, care ar urma să aibă şase ore, împreună cu producătorul TV Aaron Kaplan.

Această miniserie, a cărei denumire nu a fost încă anunţată, va fi o explorare captivantă şi în profunzime a poveştii lui Emmett Till. Nu a fost încă anunţată data la care ministeria va avea premiera la HBO.

Emmett Till, un adolescent de culoare de 14 ani, a fost ucis cu brutalitate la sfârşitul lui august 1955, în timpul unei vizite la familia sa din Mississippi. Acesta ar fi vorbit şi posibil ar fi flirtat cu Carolyn Bryant, o femeie caucaziană de 21 de ani. După câteva nopţi, soţul acesteia, Roy, şi fratele său vitreg, J. W. Milam, au mers la casa unchiului lui Till, l-au răpit pe adolescent şi l-au torturat înainte de a-l împuşca în cap şi a-i arunca trupul în râul Tallahatchie din Mississippi.

Cei doi bărbaţi au fost achitaţi, dar şi-au recunoscut ulterior fapta, însă cazul nu a fost redeschis. Înfiorătoarea crimă a devenit un simbol şi a provocat o mişcare pentru drepturile civile, în SUA, potrivit deadline.com.

Will Smith şi Jay-Z au mai lucrat împreună în domeniul producţiei. Cel mai recent, aceştia au colaborat, în anul 2014, pentru comedia muzicală „Annie”, cu Cameron Diaz şi Jamie Foxx în distribuţie.

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

IN Trending