Jean-Claude Van Damme si Catalin Radu Tanase intra in “Jocul asasinilor”, vineri, la Pro Tv(galerie foto)

0
1183

Vineri seara, de la ora 20:30, telespectatorii Pro Tv vor putea urmari “Jocul asasinilor”, filmul de actiune care aduce pe micul ecran doua star-uri ale productiilor de gen, Jean-Claude Van Damme si Scott Adkins, in compania carora a avut ocazia sa isi joace propriul rol corespondentul Stirilor Pro Tv , Catalin Radu Tanase.

 

Filmat in Bucuresti, in studiourile Mediapro, “Jocul asasinilor” relateaza povestea lui Vincent Brazil (Jean-Claude Van Damme), un ucigas cu sange rece, dispus sa se ocupe de orice contract care i-ar aduce un castig suficient, si a lui Roland Flint (Scott Adkins), un fost asasin platit retras din bransa dupa ce sotia sa, atacata de un traficant de droguri, a intrat in coma.

Cand pe capul traficantului este pusa o recompensa, Brazil si Flint se decid sa coopereze ca sa il extermine, fiecare avand propriile motivele: unul vrea bani, celalalt, razbunare. Cei doi sunt prinsi intr-o cursa de-a soarecele si pisica, fiind vanati la randul lor de catre agenti INTERPOL corupti si membrii celor mai periculoase bande din oras.

In filmul regizat de Ernie Barbarash, corespondentul special al Ştirilor Pro Tv, Cătălin Radu Tănase, îşi joacă propriul rol alături de starul american Jean Claude Van Damme. „În «Jocul asasinilor» relatez în direct primele măsuri luate de noul şef al INTERPOL, după care realizez un interviu cu respectivul, cu doar câteva ore înainte de a fi asasinat de mafie”, a mărturisit Cătălin

În timpul filmărilor, celebrul Jean Claude Van Damme a facut chiar schimb de roluri cu reporterul Pro Tv pentru scurt timp „Pe Jean Claude Van Damme nu pot să-l descriu decât ca o surpriză mai mult decât plăcută. Numele şi cariera lui au fost suficiente pentru respectul şi deferenţa pe care le-a primit din partea tuturor. După ce i-am explicat cine sunt şi ce rol joc în cel mai recent film al lui, a acceptat să facă câteva fotografii cu mine.

Nu mă aşteptam, în schimb, la ce avea să urmeze. Din reflex, ţineam în mână microfonul cu sigla Pro Tv. La un moment dat, zâmbitor, mi-a smuls microfonul din mână şi mi-a luat el mie un interviu. Ce credeti ca m-a întrebat? Cum îmi place România! Probabil că fusese exasperat cu întrebarea asta de fiecare dată când a filmat la noi în ţară.”, îşi aminteşte amuzat Cătălin.

Pentru “Jocul asasinilor”, Ştirile Pro Tv au pus la dispoziţia producătorilor un adevarat arsenal: cel mai performant car de transmisie prin satelit, tot echipamentul folosit de obicei la transmisiile live şi echipa formata din corespondentul special Cătălin Radu Tănase şi operatorul de imagine Zsolt Vago. Un film exploziv, in care actiunea, suspansul si adrenalina marca Van Damme se regasesc din plin, “Jocul asasinilor” nu trebuie ratat vineri seara, la Pro Tv.

Jocul asasinilor6 Catalin Radu Tanase Jocul asasinilor5 Jocul asasinilor4 Jocul asasinilor3 Jocul asasinilor Jocul asasinilor2

 

 

Comentarii