Jennifer Aniston si-a scos pantofi la vanzare

0
571

După ce a devenit oficial faptul că Jennifer Aniston, actriţa din serialul „Prietenii tăi” de la Pro Cinema, de luni şi marţi de la orele 21.00, va renunţa la haine pentru viitorul său film, vedeta a renunţat şi la pantofi, de această dată pentru o cauză nobilă şi nu doar pentru plăcerea fanilor săi.

Actriţa a donat o pereche dintre pantofii ei preferaţi pentru o licitaţie menită să strâgă fonduri pentru femeile care se luptă cu cancerul. Pantofii lui Aniston, o pereche de espadrile spectaculoase semnate Jimmy Choo, din piele de şarpe şi foarte înalte, demne de o adevărată divă, au fost vedetele licitaţiei „Hero in Heels” care a avut loc la Philadelphia şi la care au participat 300 de persoane.

La licitaţie au fost vândute 20 de perechi de pantofi din garderoba unor vedete precum Scarlett Johansson sau Taylor Swift, iar organizatorii au reuşit să strângă aproape zece mii de dolari. Majoritatea pantofilor s-au vândut pentru suma de 200 de dolari, dar cei ai lui Aniston au fost râvniţi de cele mai multe participante, iar preţul lor a urcat până la 800 de dolari.

Comentarii