Connect with us

ALL MEDIA

Jennifer Lopez a pozat aproape goală pentru ediţia din luna septembrie a revistei Vanity Fair (foto si video)

Published

on

Artista în vârstă de 41 de ani a pozat sexy pentru editia din luna septembrie a revistei Vanity Fair, fiind îmbrăcată doar cu o haină de blană descheiată, ce îi lasă la vedere corpul, scrie dailymail.co.uk.

Cuplul Jennifer – Marc Anthony a anunţat că divorţează în urmă cu doar două săptămâni, după o căsnicie care a durat şapte ani. Presupusul motiv al divorţului, potrivit zvonurilor din presă ar fi comportamentul posesiv al lui Marc Anthony.

Jennifer Lopez a declarat însă pentru Vanity Fair că despărţirea de soţul ei este una amiabilă, iar acesta va avea un loc special în inima ei.

“A fost cea mai grea decizie pe care a trebuit să o iau. Am vrut foarte mult ca această familie să funcţioneze. Era cel mai mare vis al meu şi am muncit din greu la asta. Totuşi, câteodată nu merge, dar voi rămâne o eternă optimistă în privinţa dragostei”, a declarat Lopez.

Se pare că Marc Anthony dorea ca soţia sa să se îmbrace mai serios şi nu accepta faptul că aceasta este un sex simbol.

“O făcea să se simtă extrem de prost dacă intenţiona să poarte ceva sexy. Îşi dorea ca ea să se îmbrace serios şi ura faptul că era un sex simbol”, spunea o sursă pentru US Weekly.

Jennifer Lopez şi Marc Anthony au anunţat în luna iulie că divorţează. Cei doi sunt părinţii a doi gemeni, Max şi Emme, în vârstă de trei ani.

“Am decis să punem capăt căsniciei noastre “, au spus ei. “Am ajuns la o înţelegere amiabilă cu privire la toate aspectele”, au mai spus cei doi.

Nunta celebrului cuplu, Jennifer Lopez, în vârstă de 41 de ani, şi Marc Anthony, în vârstă de 42 de ani, s-a desfăşurat în cadrul unei ceremonii secrete în iunie 2004. Căsătoria a venit la doar cinci luni după ce cântăreaţa s-a despărţit de actorul Ben Affleck.

Căsătoria cu Anthony a reprezentat cel de-al treilea mariaj al lui Lopez. Ea a fost căsătorită cu ospătarul cubanez Ojani Noa din februarie 1997 până în ianuarie 1998. După o relaţie de câţiva ani cu rapperul Sean Combs (P. Diddy), Lopez s-a căsătorit cu dansatorul Cris Judd, de care a divorţat în iunie 2002, după o căsătorie ce a durat 10 luni.

La rândul său, Marc Anthony a mai fost căsătorit cu fosta Miss Univers Dayanara Torres, cu care are doi copii – Cristin, în vârstă de 10, şi Ryan, în vârstă de 7 ani.

Sursa: MEDIAFAX

Comentarii

comments

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

MENIU

pentru sufletul tau

IN Trending