Connect with us

Life Style

Jennifer Lopez, topless în braţele lui Enrique Iglesias (video)

Redactia Radar de Media

Published

on

Jennifer Lopez continuă să facă ravagii cu apariţiile sale pline de senzualitate și de voie bună, sucind mințile bărbaților prin imaginea tot mai sexy pe care o are de la divorţul de Marc Anthony.

Nu face excepție nici coperta celui mai recent single al lui Enrique Iglesias, “Mouth 2 Mouth”, interpretat în colaborare cu diva latino. Aici, “Jenny from the block” apare topless în braţele spaniolului pentru a promova afişul noului lor single.

Piesa va fi inclusă pe ediția reeditată a albumului “Euphoria” al cântăreţului în vârstă de 36 de ani, care va fi lansat în luna noiembrie și va conține melodii noi ca "I like how it feels" feat. Pitbull sau "How to love" cu Lil Wayne. “Mouth 2 Mouth” este produsă de Frank E., cel care a stat și în spatele hitului “Tonight (I’m Lovin’ You)” al lui Iglesias.

Nu știm dacă ipostaza intimă în care Jennifer Lopez și Enrique Iglesias se află pe coperta noului single va garanta succesul acestuia, însă este de așteptat ca track-ul să devină hit din moment ce îi aduce laolaltă pe doi dintre cei mai de succes artiști latino.

Comentarii

comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale, vă rugăm să ne contactați pe email.

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending