Connect with us

Emisiuni

Jesica Zamfir este noul MasterChef al României. Vezi ce a declarat câștigătoarea!

Published

on

Reclame

Ieri, finaliştii Rareş Calotă, Adriana Obrocaru, Anni „Raj Kapoor”, Irina Bucşă şi Jesica Zamfir au avut mare surpriză să afle că vor pregăti masa pentru propriile familii. Însă ceea ce a făcut proba și mai palpitantă a fost faptul că fiecare concurent a gătit pentru una dintre familiile adversarilor săi.

RADAR DE MEDIA  a publicat cifrele de audienta a cometitiei de aseara aici.

La testul decisiv, aspiranţii la marele titlu au creat semnătura lor de MasterChef, iar Jesica a impresionat juriul cu un cotlet de miel în crustă de fistic, cu piure de cartof mov.

Jesica Zamfir este câștigătorul titlului de MasterChef și al marelui premiu în valoare de 50.000 de euro. Întrebată ce va face cu acest premiu, Jesica a mărturisit: „Voi investi banii, în primul rȃnd, în pregătirea mea pe mai departe. Vreau să mai fac cursuri şi să învăţ cȃt mai multe, pentru a fi bine pregătită pentru ce va urma. Mă gȃndesc intens să-mi deschid un restaurant”.

Pe numele său real Mihaela Georgeta Zamfir, tȃnară din Ploieşti este mama unui băieţel de 2 ani. Cȃştigătoarea a locuit 8 ani în Sevilla, unde spaniolii au alintat-o Jesica. Acum, la întoarcerea în ţară, urmează cursurile Facultăţii de Litere, Secţia de Engleză-Franceză. Jesica nu a urmat niciun curs gastronomic, însă e pasionată de gătit: „Mă deosebesc de alţi bucătari prin inventivitate, prin faptul că nu repect reţeta exactă şi că am curaj să adaug şi să exclud ingrediente. Pe lȃngă bucătăria din sudul Spaniei, îmi place să combin gusturi din bucătăria arabă (marocană) şi indiană. Ma fascinează, de asemenea, abundenţa de savoare a bucătăriei braziliene”.

De-a lungul competiţiei, Jesica a avut parte de multe experienţe, după cum subliniază: „Cea mai dificilă probă mi s-a părut cea cu brȃnză, dar nu pentru dificultatea  preparatului, ci pentru că era proba de care îmi doream cel mai mult să trec.

Cel mai mult mi-a plăcut deplasarea de la Iaşi, care mi-a pus în valoare calităţile de şefă. Am avut cea mai minunată echipa, cu care m-am înţeles extraordinar!” În plus, pentru Jesica, „MasterChef” nu a fost doar un concurs, ci şi o oportunitate de a cunoaşte specialişti şi oameni la fel de pasionaţi de gătit: „Chiar şi după terminarea filmărilor, am rămas ataşată de cȃteva persoane – ne întȃlnim, ne vizităm şi vorbim la telefon.Eu i-am plăcut şi i-am îndrăgit pe toţi şi chiar am rămas prietenă cu unii dintre ei”.

Irina Bucşă s-a clasat pe locul doi în al patrulea sezon „MasterChef”, pregătind drept semnătură de chef coquelet cu bere neagră. Pentru ea, ultima ediţie cu concursului a fost cu peripeţii, pentru că s-a ars puternic pe mȃnă în timp ce prepara un piept de raţă în tigaie. În schimb, ea a gătit şi cel mai apreciat preparat din finală, care l-a determinat pe Chef Scărlătescu să exclame că este cel mai gustos fel de mȃncare din cele patru sezoane.
Rareş a fost un alt concurent care a surprins juriul cu un „preparat OZN”: muşchi de vită cu spumă de porcini şi sparanghel. Chef Scărlătescu a declarat că aceasta este cea mai curajoasă farfurie văzută de el pȃnă acum, în această competiţie.
Din toamnă, cea mai intensă competiţie culinară va continua la PRO TV. Emisiunea “MasterChef” începe căutările de noi concurenţi şi invită pasionaţii de gătit să se înscrie pe site-ul masterchef.protv.ro. După perioada de înscrieri, caravana va ajunge pe 14 iunie în Iaşi şi pe 21 iunie la Timişoara. Turul prin ţară se încheie la Bucureşti, cu preselecţiile de pe 5 şi 6 iulie.JesicaFoto Credit: PRO TV

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending