Jim Carey dresează pinguini, Cameron Diaz spală maşini şi Bono îl face pe Spiderman să cânte, în Lumea Pro Cinema

0
535

Jim Carey şi-a făcut apariţia pe covorul roşu însoţit de pinguini, Fran Drescher a râs de propria ei căsnicie, Bono şi The Edge de la U2 l-au făcut pe Spiderman să cânte, iar Cameron Diaz a spălat maşini în pantaloni indecent de scurţi, în Lumea Pro Cinema de duminică, 3 iulie.

 

Ryan Reynolds a îmbrăcat de curând costumul supereroului Green Lantern, iar la premiera filmului, actorul a venit mai devreme doar pentru a petrece mai mult timp cu fanii săi. Blake Lively, partenera sa de ecran şi noua prietenă a lui Leonardo DiCaprio, s-a lăsat aşteptată, dar telespectatorii au putut-o vedea pe covorul roşu într-o senzaţională rochie Chanel Couture. Din distribuţia filmului face parte şi Peter Sarsgaard, de această dată într-un rol negativ. Cu toate că este foarte mulţumit de film, actorul a declarat că nu şi-ar dori ca fetiţa lui să-l vadă într-un asemenea rol.

 

Jim Carey nu se potoleşte şi îşi surprinde încă o dată fanii. La premiera de la Los Angeles a filmului „Pinguinii domnului Popper”, actorul a venit însoţit de câţiva pinguini, îmbrăcaţi de la natură în ţinută de gală. Cel mai nou film al lui Carey este ecranizarea unei cărţi pentru copii din 1938 şi este povestea unui pictor care visează să ajungă în Antarctica, dar se trezeşte proprietarul a 12 pinguini pe care îi învaţă acrobaţii.

 

Tot în Lumea Pro Cinema de duminică, Fran Drescher a făcut haz de propria ei căsnicie în serialul „Happily Divorced”, creat chiar în colaborare cu fostul ei soţ, Peter Marc Jacobson. Cei doi au fost căsătoriţi până în 1999 şi s-au despărţit când Jacobson a declarat că este homosexual, dar au rămas în continuare buni prieteni, iar acum îi fac şi pe alţii să râdă de experienţa lor în noul show „Happily Divorced”.

 

Cameron Diaz este într-o formă de zile mari în Lumea Pro Cinema. Actriţa în vârstă de 38 de ani le face până şi pe adolescente invidioase cu corpul ei din noul său film „Profa rea, dar buuună”, în care joacă alături de fostul ei iubit, Justin Timberlake. Scena în care Cameron spală maşini îmbrăcată în pantaloni scurţi a stârnit numeroase speculaţii despre noile antrenamente ale actriţei, despre care aceasta a vorbit mai pe larg în Lumea Pro Cinema, împreună cu antrenorul ei de fitness.

 

Cei de la U2 l-au prins în plasă pe Spider Man şi l-au făcut să cânte în noul musical „Spiderman: Turn of The Dark”, pentru care Bono şi The Edge au semnat coloana sonoră. Chiar dacă până la premiera oficială, spectacolul a avut 180 de reprezentaţii nu tocmai bine primite de public, după câteva retuşuri şi ajustări, show-ul a devenit un adevărat succes.

Comentarii