Connect with us

ALL MEDIA

Jim Parsons nu intenţionează “să se reproducă”!

Published

on

Sheldon din comedia de la Pro Cinema, “Teoria Big Bang”, de luni până joi de la 21.00, Jim Parsons nu intenţionează să aibă copii. Decizia este una luată încă din copilărie, în urma unui recital nereuşit la pian.

Întrebat de David Letterman în emisiunea “Late Show” dacă în copilărie avea talente artistice, Parsons a povestit o întâmplare pe cât de haioasă, pe atât de traumatizantă. “Făceam ceva teatru, cântam la pian, am luat lecţii timp de 14 ani. Eram atât de bun, încât la un recital pe care l-am dat, şi pentru care nu m-am pregătit suficient, un tătic din public i-a spus fetiţei sale “Uită-te la băiatul ăsta, e bun”, iar eu am fost oribil. După recital, pentru că am fost cu adevărat îngrozitor, mama s-a asigurat că am înţeles că nu am făcut-o de râs doar pe ea, ci şi pe toate familiile prezente în sală”.

Surprins, Letterman l-a întrebat dacă ar proceda la fel în cazul în care ar avea copii. “O, da!”, a răspuns Jim Parsons. “Ăsta e unul din motívele pentru care nu am de gând să mă reproduc, dar mi-am învăţat bine lecţia. Trebuie să munceşti, că în viaţă nu-ţi dă nimeni nimic”.

 

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending