Connect with us

Emisiuni

“Jocul cuvintelor cu Dan Negru” împlinește astăzi un an de la prima difuzare

Care este bilanțul celui mai simplu și îndrăgit quiz show din istoria televiziunii, la Kanal D.

Published

on

Foto Credit: Kanal D
Reclame

Emisiunea “Jocul cuvintelor cu Dan Negru” se află astăzi la zi de sărbătoare, cel mai simplu și ușor de înțeles quiz show din istoria televiziunii, o emisiune accesibilă și antrenantă pentru toată familia marchează astăzi un an de la prima difuzare.

Milioane de telespectatori din întreaga țară au urmărit cu sufletul la gură fiecare ediție a emisiunii cu și despre cuvinte, care pune preț pe inteligența românilor.

Încă de la lansare, quiz show-ul a cucerit publicul, Kanal D situându-se apoi constant pe primul loc pe toate targeturile monitorizate, reconfirmand faptul că telespectatorii își doresc concursuri de cultură generală la televizor, iar Kanal D a devenit, încă o dată, trendsetter în materie de aceste formate TV.

 Dintre cele 150 de ediții difuzate pe parcursul întregului an de “Jocul cuvintelor cu Dan Negru”, o treime dintre acestea au fost lider de piață, pe targetul All Urban, și 37 de ediții au fost lider de piață pe targetul Național. În medie, 2.356. 000 de telespectatori au urmărit cel puțin un minut ediția din data de 24 iunie 2022, ce a înregistrând un rating de 5,4 % și o cota de piață de 19,2% pe targetul Național.

Peste 11.000 de cuvinte folosite, 34.000 de minute de concurs, 760 de concurenți, 45.000 de indicii oferite, 10.000 de litere cerute de concurenți și valoarea premiilor acordate de aproximativ 1.000.000 de lei, acesta este bilanțul la un an de la prima difuzare a celui mai simplu și atractiv quiz show din istoria televiziunii. 

În ediția aniversară din această seară, cinci concurenți care au mai participat în cadrul concursului dar au pierdut la o diferenta foarte mica, de un cuvant, vor reveni la celebrul pupitru pentru o a doua șansă în lupta cu definițiile enunțate de moderatorul emisiunii. Înainte de debutul ediției din această seară, colegii de emisiune i-au făcut lui Dan Negru o surpriză delicioasă; înarmați cu un tort uriaș, au pășit în platoul emisiunii celebrând aniversarea unui an de “Jocul cuvintelor cu Dan Negru”.

Sunt alături astăzi de câțiva concurenți foarte tari, care au fost aproape de marele câștig. Am realizat o ediție specială cu ei. Valoarea premiilor oferite până acum la <Jocul cuvintelor> este de aproape un milion de lei, dar cel mai important este că am <uns> mințile românilor, asta contează”, a spus Dan Negru.

Nu pierdeți în această seară, de la ora 22:45, o ediție cu totul specială “Jocul cuvintelor cu Dan Negru”, prin care aniversăm un an de când cel mai atractiv show cu și despre cuvinte a intrat în viețile românilor. 

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending