PREMIERA: Un nou sezon JOCURI DE CELEBRITATE, revine în grila PRO TV cu Mihai Bobonete, Octavian Strunilă și Paul Ipate - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Emisiuni

PREMIERA: Un nou sezon JOCURI DE CELEBRITATE, revine în grila PRO TV cu Mihai Bobonete, Octavian Strunilă și Paul Ipate

Published

on

În această seară, de la 22:30, Mihai Bobonete, Octavian Strunilă și Paul Ipate revin la Pro TV cu un nou sezon Jocuri de celebritate! Probele noi, momentele amuzante, invitații de seamă și distracția pe măsură sunt ingredientele devenite deja clasice, care vor face ca telespectatorii să se distreze alături de cei trei simpatici, Bobo, Strunilă și Ipate!

 

În ediția din această seară, Octavian Strunilă își scoate asul din mânecă și îl cheamă în echipa lui pe Cătălin Neamțu, unul dintre cei mai buni oameni din industria show-urilor de improvizație din România. Echipa lui Strunilă se completează cu Doinița Oancea și cu prietena ei, Majda.

De cealaltă parte, Paul Ipate răspunde la provocarea lui Octavian, avându-l în echipă pe Cosmin Natanticu, un alt actor excelent pe scena de improvizație, cu “Mama natură”, Roxana Ionescu și invitatul acestora, Hara.

 

Telespectatorii vor vedea cele două echipe de celebrități luptându-se pe cinste pentru premiul de 10.000 de lei. Nu vor lipsi conflictele, momentele amuzante și energia pozitivă care îi va ține pe cei de acasă în fața televizoarelor.

 

Proba Te-ai prins naște primul conflict, unul amuzant de altfel, între cele două echipe. După ce Strunilă câștigă prima probă,  îi spune lui Natanticu: “Din momentul ăsta s-a terminat tot, Natanticu, nu mai câștigi nimic!”. Momentele amuzante sunt aduse și de probele Perechea potrivită, Litere încrucișate sau Monoton, unde Natanticu îi cere lui Bobonete să depuncteze echipa adversă pe motiv că a trișat. Proba Mima perfectă aduce un moment comic, atunci când Strunilă, în loc să mimeze cuvântul “Banchet”, mimează cuvântul “Baschet”.

 

În această seară, de la 22:30, telespectatorii sunt invitați alături de Mihai Bobonete, Octavian Strunilă și Paul Ipate să se distreze și să râdă cu poftă într-un nou sezon Jocuri de celebritate.

 

Foto Credit: PRO TV

START VOT PREMIILE RADAR DE MEDIA 2017 – Etapa preliminară – RADAR DE MEDIA

PREMIILE RADAR DE MEDIA 2017: A început Etapa Preliminară de votare pentru desemnarea celor 10 finalişti care vor merge în următoarea etapă de votare – finală! La cele 15 categorii participante, cititorii au propus nominalizări, iar tot cititorii vor alege şi câştigătorii. Etapa preliminară de votare este deschisă în perioada 8 februarie – 19 mai …

Comentarii

comments

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending