Connect with us

Emisiuni

“Jocurile faimei”. Morar versus Brancu

Published

on

Reclame

Duminică, în prima seară de Paşti, de la ora 20.00, telespectatorii Antenei  Stars sunt aşteptati în faţa micului ecran pentru a fi parte a unui spectacol  plin de adrenalină: “Jocurile faimei”.

Vedetele Antena Stars: Oana Turcu, Maria Simion, Adriana Bahmuţeanu, Rocsana Marcu şi Răzvan Botezatu, Camelia Pătrăşcanu, Andra Trandaş, Laura Micovschi, Natalia Mateuţ se vor împărţi în două echipe cu Mihai Morar şi Cristian Brancu în rol de căpitani.

În Aventura Parc din Bucureşti, starurile îşi vor demonstra aptitudinile fizice, completate cu mult  umor şi energie cât cuprinde.

Tiroliana, proba de tras cu arcul şi cu pistolul sunt câteva dintre provocările la care sunt supuse vedete în show-ului  “Jocurile faimei”.

Ca un adevărat strateg, Cristian Brancu şi-a îmbărbătat echipa din care făce parte chiar şi soţia lui, Oana Turcu: “De 20 de ani de când fac meseria asta, echipele pe care le-am condus au fost cele mai bune din România;  sunt un bun antrenor. Am un mare avantaj în faţa lui Mihai pentru că nu este pentru prima oară când particip la astfel de jocuri, deci ştiu cum să mă orientez la faţa locului.

Am găsit în sânul echipei mele exact oamenii care sunt în stare să <zboare> mai ceva ca Batman. Femeile, ca de obicei, vor avea multe de spus.”, spune cu tărie realizatorul de la “Agentul VIP”.

De cealaltă parte, Mihai Morar, declară cu nonşalanţă că: “nu m-am dat niciodată cu tiroliana, n-am tras cu arcul, nici cu pistolul, n-am făcut nici armata. Din punctul asta de vedere sunt un fel de <băiatul mamei>: n-am fost lasat niciodată să trec prin aventuri periculoase pentru că plânge mama. Mama,  nu plânge nici acum! Te asigur că echipa mea va fi cea mai bună”.

Ce echipă  de vedete a fost desemnată câştigătoarea concursului “Jocurile faimei”, dar şi care a fost premiul de consolare al învinşilor, telespectatorii vor afla duminică, de la 20.00, la jocurile ce vor schimba lumea showbizului .

 

Fii la curent cu cele mai noi stiri din media pe pagina de Facebook RADAR DE MEDIA

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending