Jocurile muzicale de iarnă la Polus Center Cluj - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Industria de Publicitate

Jocurile muzicale de iarnă la Polus Center Cluj

Published

on

Cluj-Napoca, 17 decembrie 2012 – În data de 20 decembrie 2012, clienții Polus Center vor fi întâmpinați pe străzile centrului comercial de un spectacol incendiar pregătit special de zeci de artiști și trupe clujene. Muzică, spectacol și un flash mob muzical vor avea loc în lumea magică a Jocurilor muzicale de iarnă.
Bigtime Production în colaborare cu Școala de Muzică “The Beat” au dat startul în luna decembrie evenimentului “Jocurile muzicale de iarnă”.
Prima etapă a avut loc în Piața Unirii în data de 6 decembrie, în cadrul “Târgului de Crăciun” organizat de Primăria Municipiului Cluj Napoca, iar în data de 20 decembrie, Jocurile muzicale de iarnă se mută la Polus Center.
Începând cu ora 18:30 pe culoarele centrului comercial vor avea loc mai multe concerte de colinde în diferite locații. Clienții Polus Center îi vor putea asculta pe: Aldo Blaga, Norby X, Trupa Vertical, The Beat, Patricia Niri, Alexandra Cociș, Mihai Adrian, Cornelia Feraru, Florin Hegheduș, Roxana Mihoc, Ecaterina Bindea, Larisa Giurgiu, Linda Horvath și multi alții într-un spectacol de neuitat ce ne va apropia tot mai mult de magia sărbătorilor de iarnă.
Conceptul care stă la baza evenimentului este combinarea studiului cu joaca, menită să crească atractivitatea muzicii în rândul copiilor. Aceștia vor descoperi lumea minunată a muzicii într-un mod plăcut și pe înțelesul lor, având alături și vedete autohtone.
Evenimentul Jocurile muzicale de iarnă va avea loc la Polus Center joi, 20 decembrie 2012, începând cu ora 18:30, iar concertele vor avea loc în același timp în mai multe locații din incinta centrului comercial.
Polus Center Cluj este cel mai întins centru comercial pe un singur nivel din România şi cel mai mare complex multifuncţional din Transilvania. Cu o suprafaţă închiriabilă de peste 60.000 mp, Polus Center Cluj înglobează peste 186 de magazine, printre care un multiplex cu 8 săli de cinema şi un hipermarket Carrefour şi pune la dispoziţia clienţilor săi 2.500 de locuri de parcare. Polus Center Cluj este deţinut de către grupul austriac Immofinanz şi se află în administrarea EHL Real Estate România S.R.L.
Biroul de presă al Polus Center Cluj,

 

Comentarii

comments

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending