Connect with us

A-Z NEWS

Jocurile Olimpice de iarna de la Soci 2014 au fost cel mai discutat subiect în online-ul românesc în luna februarie

Published

on

Reclame

Jocurile Olimpice de iarnă de la Soci din 2014 reprezintă cel mai discutat subiect din online-ul românesc în luna februarie, asa cum a rezultat conform unei analize de monitorizare realizată de MediaIQ, singurul serviciu de media intelligence din România.

Astfel, in perioada 1-17 februarie, subiectul a înregistrat peste 8.320 de apariții în mass-media online.

Se stie ca Jocurile Olimpice de iarnă de la Soci 2014 reprezintă una dintre cele mai mediatizate JO din istorie și unul dintre cele mai vizibile subiecte în online-ul românesc, în perioada 1-17 februarie 2014.

Se stie si ziua în care s-a discutat cel mai mult despre acest subiect în mass-media, si anume 7 februarie, data corespunzătoare deschiderii oficiale a Jocurilor Olimpice organizate de Rusia. În această zi, s-au scris 1.369 de articole online referitoare la Olimpiada de la Soci.

In afara de Soci 2014, alte subiecte cu priza la public au mai fost  Michael Schumacher – campionul din Formula 1 in coma –  (963 articole), cazul adolescentei dispărute și regăsite, Iulia Ionescu (859 articole), precum și sărbătoarea Valentine’s Day (150 articole).

Votaţi AICI în FINALA premiilor Radar de Media, ediţia Primăvară 2014. Gala Premiilor Radar de Media va avea loc în data de 19 martie 2014, la Ambasad’Or Events & Leisure.

Fii la curent cu cele mai noi stiri din media pe pagina de Facebook RADAR DE MEDIA

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Rochii
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending