Jocurile Olimpice de iarna vor fi transmise in premiera si in Republica Moldova
Connect with us

ALL MEDIA

Jocurile Olimpice de iarna vor fi transmise in premiera si in Republica Moldova

Published

on

Jocurile Olimpice de iarnă de la Soci, programate în februarie 2014, vor fi transmise în direct și în exclusivitate, pentru prima dată în Republica Moldova, scrie evz.md

Postul public de dincolo de Prut, Moldova 1, a achiziționat drepturile TV și va transmite în premieră în istoria țării, Jocurile Olimpice de iarnă. Pachetul cuprinde 76 de ore de transmisiuni directe, dintre care foarte mult hochei, un sport popular în Moldova.

Programul olimpic de pe micul ecran include marile finale de patinaj artistic, biatlon, schi, bob sau sanie. În fiecare zi, redactorii Moldova 1 vor realiza și jurnale olimpice.

Printre punctele de atracție se numără și festivitățile, de deschidere și de închidere, precum și alte surprize plăcute.Este pentru prima dată în Moldova când o ediție olimpică de iarnă va fi redată telespectatorilor la o asemenea amploare. Moldova va avea la Soci un număr de 5 sportivi, care vor concura la schi alpin, biatlon și sanie.Moldova 1 înregistrează cea mai mare audiență în țară, fiind singurul post cu acoperire națională.

Votati AICI pentru Semifinala Premiilor Radar de Media , editia Primavara 2014

Comentarii

comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending